Meer merken van

CityCharm

Combinatie van sfeer en prestaties

CityCharm

Bekijk de Philips Metronomis LED-film

De CityCharm-reeks is ontworpen voor gebruik in stedelijke ruimten waar sfeer, comfortabele verlichting en aantrekkelijke vormgeving een belangrijke rol spelen. Voor stedelijke situaties zoals woonwijken, parken, voet- en fietspaden is visueel comfort in combinatie met maximale efficientie belangrijk.

 

Met zijn discrete voorkomen en energiebesparende Technologie voldoet de tijdloze, toekomstbestendige CityCharm-serie aan beide eisen. CityCharm is dag en nacht de perfecte oplossing voor het versterken van de sfeer in uw stad.

GentleBeam

 

Het gebruik van microlineaire prisma’s verhoogt het visuele comfort doordat ze een verlicht oppervlak met een gematigde luminantie creeren. Tegelijkertijd blijft de toepassing hoge prestaties leveren.

Een straat in Couvin, België, die goed verlicht is met Philips Metronomis LED

Lichthinder


Als CityCharm is geinstalleerd in woonwijken en er is extra lichtregeling vereist om lichthinder te voorkomen, is een louvre verkrijgbaar die het licht aan de achterzijde reguleert. Deze louvre wordt boven op de LED-printplaat geplaatst en heeft geen invloed op hoe de armatuur er overdag uitziet.

Complete sets

Verkrijgbaar met een speciale mast en speciale uithouders die nieuwe of gerenoveerde installaties een samenhangende stedelijke identiteit verschaffen.

Twee ontwerpen 

CityCharm wordt geleverd in twee stijlvolle modellen, Cone en Cordoba.

Kleureffecten

Rood, groen en blauw gekleurde Interieurdelen verkrijgbaar.

Intelligente steden
zijn connected steden

   

Waterfront
Harderwijk, Nederland

 

Het Zuidereiland heeft de primeur met de CityCharm Cordoba, die precies bevat wat ons voor ogen staat: het combineert het vertrouwde beeld van een archetypische lantaarn met een stijlvol, hedendaags design. Daarnaast heeft het alle voordelen van moderne LED-verlichting.”


- Thijs Kempes, installatiebedrijf Ziut

Lees meer over dit project

Projecten in de spotlight


Hieronder vindt u onze laatste gerealiseerde projecten. Bent u met een soortgelijk project bezig of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op via onderstaande knop.

 

Gemeente Scherpenzeel
 

Scherpenzeel stapt over op duurzame LED verlichting.


Lees meer

Stichting Zozijn Zorg
 

Stichting Zozijn kiest voor duurzame CityCharm straatverlichting, waarvan de “open” vorm aansluit bij de visie op zorg.

Lees meer