Meer merken van

Openbare verlichting -

systemen voor publieke ruimten

Mooi ontworpen en intelligent beheerde openbare verlichting helpt gemeenten te gedijen door het revitaliseren van buurten, aantrekken van bezoekers en toeristen en bewoners een veiligheidsgevoel te geven. Een allesomvattend verlichtingsplan kan het verschil maken voor een stad door er een gewaardeerde bestemming van te maken en haar te helpen belangrijke doelen te realiseren op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Steeds meer gemeenten stappen dan ook over op LED-verlichting voor het verlichten van openbare ruimten.

 

Met bewaking op afstand, slim middelenbeheer, slim dimmen door scène-instellingen en intelligente energiemeting, vertegenwoordigen de connected verlichtingssystemen van Philips een fundamentele transformatie in het beheer van de openbare verlichting. Connected verlichting creëert schaalbare, volledig geïntegreerde oplossingen die de best mogelijke beleving garanderen voor bezoekers en inwoners en die tegelijk het beheerswerk stroomlijnen en de kosten minimaliseren voor steden.

Philips biedt openbare verlichtingssystemen voor diverse toepassingsgebieden...

Intelligente steden
zijn connected steden

Verbeter en vereenvoudig het management van uw openbare verlichting

 

 

Met CityTouch software voor verlichtingsmanagement en geïntegreerd lichtpuntcommunicatie kunt u het energieverbruik en de operationele complexiteit in uw stad aanzienlijk verminderen, en tegelijk kosten besparen en onderhoudsprocessen optimaliseren.

 

Met Philips connected verlichtingssystemen kunt u op een flexibele en efficiënte manier stadscentra, parken en verkeerswegen verlichten. U kunt exact de juiste lichtniveaus leveren waar en wanneer dat nodig is, en uw plannen aanpassen naarmate de verlichtingsbehoeften veranderen; en dat alles via een eenvoudige web-based beheersinterface.

 

Het plannen, regelen en beheren van uw complete verlichtingsinfrastructuur is gemakkelijker dan ooit tevoren, met voordelen voor zowel het milieu als uw gemeentelijke budget.

 

Ontdek meer over CityTouch

Slimme openbare LED verlichting in een stad

Toon uw inzet voor duurzaamheid

 

Overheids- en gemeentelijke organisaties hebben een unieke kans om het goede voorbeeld te geven in energie-efficiëntie en duurzaamheid. U kunt uw inzet voor deze initiatieven tonen door het installeren van energiebesparende, efficiënt werkende connected verlichtingssystemen in uw panden en openbare ruimten.

 

Met de mogelijkheid energiebesparingen van 70% of meer te bereikenten ten opzichte van conventionele verlichtingssystemen kunnen intelligent verlichtingsmanagement en andere diensten en bedrijfsmiddelen uw gebouw of openbare ruimte tot een toonbeeld van toekomstige verlichting maken, en helpen de acceptatie van duurzame oplossingen in heel uw gemeente te bevorderen.

Slimme steden – klaar voor alles

 

Philips connected verlichtingssystemen kunnen u helpen verlichting tot een sleutelcomponent te maken van de renovatieplanning voor uw stad. Openbare verlichting wordt veerkrachtig als zij flexibel, reagerend en geïntegreerd is, kortom als zij connected en intelligent is.

 

Naadloze, volledig schaalbare en allesomvattende connected verlichtingssystemen ondersteunen de veerkrachtdoelstellingen van een stad door de meest flexibele, gestroomlijnde en intelligente werkstromen voor stadsmanagers te bieden, de geringste invloed op het milieu te hebben en de best mogelijke beleving van de openbare verlichting te bieden voor inwoners en bezoekers.

Betere beleving, beter leven

Trek meer bezoekers met hoogwaardige LED-verlichting voor openbare ruimten

 

Philips verlichtingssystemen geven voorrang aan energie-efficiëntie, duurzaamheid en kostenreductie in stedelijke omgevingen, maar daar houden de voordelen niet mee op.

 

Met de juiste mix van verlichtingservaringen, inclusief dynamische van kleur veranderende LED-verlichting, kunt u in uw gemeente briljante attracties creëren die een enorme impact kunnen hebben op de lokale gemeenschap.

 

Architectuurverlichting op bruggen, in stadscentra, of op de gevels van kenmerkende gebouwen kan het toerisme stimuleren en mensen naar restaurants, cafés, parken en winkels in de buurt brengen.

Openbare LED verlichting geeft park een uniek karakter

De hele wereld is een schouwtoneel: geef uw stad een hoofdrol

 

Eersteklas gevel- en architectuurverlichting kan uw stad verfraaien door het accentueren van historische en kenmerkende gebouwen en objecten zoals bruggen, musea en monumenten. Goed geplande en zorgvuldig beheerde buitenverlichting kan zorgen voor een verbluffend en vooruitstrevend nachtelijk stadsbeeld dat uw gemeente kan veranderen in een voorbeeld voor anderen.

 

Met LED´s en andere oplossingen voor gevelverlichting van Philips kan uw stad zich onderscheiden en versterkt u het gevoel van trots en identiteit. Tegelijk maximaliseert u de duurzaamheid, ondersteunt u de veerkracht van de stad en bevordert u gevoelens van comfort en veiligheid voor zowel inwoners als bezoekers.

Helderder, veiliger, groener

 

Met verlichtingssystemen van Philips kunnen steden innovatieve buitenoplossingen realiseren die verfraaien en inspireren. Tegelijkertijd respecteren ze ook het kwetsbare evenwicht dat bestaat tussen de identiteit van een stad en de behoeften van haar inwoners. De ervaring en ongeëvenaarde kennis van Philips hebben ons in staat gesteld LED-verlichtingsoplossingen te ontwikkelen die niet alleen praktisch en mooi zijn, maar ook energiezuinig en duurzaam.

 

Het is welbekend dat inefficiënte verlichting de waardevolle grondstoffen van onze planeet uitput en dat de uitstoot van broeikasgassen invloed kan hebben op de kwaliteit van de lucht die we inademen. Maar het is ook belangrijk te begrijpen welke invloed kunstlicht heeft op onze slaap en andere natuurlijke processen die de kwaliteit van ons gehele leven bepalen. Door de verlichting te beperken tot waar en wanneer die nodig is, helpen onze oplossingen u de ‘donkere nachtelijke hemel’ terug te winnen ten behoeve van schoonheid, natuurlijke ritmen en natuurbehoud.

promenade sfeervol verlicht met LED verlichting

LEDGINE’ O
Nieuwe LEDboards, nieuwe optieken

Kies het systeem dat voor u het best is


Geen ´one-size-fits-all´-aanbod

Het specificeren van Philips verlichtingssystemen begint bij u: uw bedrijf, uw organisatie, uw doelstellingen.

 

Systeemexperts van Philips werken met u samen om de specifieke systeemcapaciteiten vast te stellen die u nodig hebt, en daarna helpen ze u een systeem te ontwerpen dat aan die behoeften voldoet, nu en in de toekomst, naargelang uw bedrijf evolueert en verandert.

 

Vind uw lokale Philips systeemexpert

Ontwerpen van uw verlichtingssysteem

armaturen + regelaars + diensten + ondersteuning

Aanbod van pakketten

Casestudy's