Luminous Carpets

Een unieke nieuwe manier om uw vloerontwerp echt te laten overtuigen

 

Deze unieke, geoctrooieerde vloerbedekkingsoplossing combineert robuuste LED-verlichting van Philips met een lichtdoorlatend tapijt dat speciaal is ontwikkeld door Desso. Het is een innovatie die de manier waarop mensen met een ruimte omgaan fundamenteel omvormt doordat de vloerbedekking is veranderd in een dynamisch schilderdoek dat direct contact maakt met onze zintuigen en onze natuurlijke neiging de herkomst van licht te zoeken. Ook biedt het architecten en interieurontwerpers een nieuwe ontwerpvrijheid, met talloze toepassingsmogelijkheden.

Luminous Carpets heeft vier hoofdtoepassingen

Hoe werkt het?

 

Voor innovators openen de Luminous Carpets van Philips en Desso een wereld van spannende mogelijkheden. Van het aanduiden van nooduitgangen en het geven van aanwijzingen en informatie aan mensen, tot het creëren van een volledig overweldigende ervaring die zowel gebruikers als bezoekers inspireert. Hoewel het idee eenvoudig is, is de technologie geavanceerd.

 

Lees meer over onze nieuwe technologie

Projecten

Nieuwskamer Bild Zeitung

Berlijn

Download casestudy

Rabobank

Berkel Enschot

Philips Centre

Amsterdam

Amsterdam
Amsterdam

Sint Hubertus

De Hoge Veluwe

Luminous Carpets voor uw project?

 

Natuurlijk kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger van Philips, die kan u helpen. Als u die mogelijk niet hebt, neem dan a.u.b. rechtstreeks contact met ons op via luminous.carpets@philips.com o via onze website.

Blijf op de hoogte  

 

De media hebben al enthousiast geschreven over de Luminous Carpets™-oplossing van Philips en Desso. Maar u hoeft niet te wachten op het volgende persbericht… meld u aan voor onze mailinglist en u bent de eerste die het hoort.

 

Registreer u voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief