Slimmere 
magazijnverlichting

Een flexibel en intelligent energiebesparingssysteem

Een perfect pakket
voor magazijnen

 

Hoge plafonds betekenden voorheen hoge kosten, waarbij installatie en onderhoud van de verlichting duur en verstorend bleken te zijn en lichtregelsystemen het alleen maar complexer maakten. Dat is niet meer zo.

Eén eenvoudige oplossing


Ons GreenWarehouse-systeem vormt één eenvoudige, geïntegreerde oplossing die drie types dimbare LED-armaturen en draadloze regelaars omvat – gemakkelijk te configureren in zones en op elk gewenst moment opnieuw te configureren.


Het systeem biedt een flexibele, toekomstbestendige oplossing en kan u helpen het verlichtingsrendement in uw magazijn te maximaliseren.

Ontworpen met u als uitgangspunt


Magazijnen bestaan in allerlei vormen en formaten. Wat voor eisen u ook stelt, ons slimme Philips GreenWarehouse-systeem kan u helpen uw ruimte efficiënt en effectief te verlichten. Het beste van alles is dat het wordt geleverd in één pakket dat passend voor uw ruimte is ontwerpen. En doordat het draadloos is, laat het zich gemakkelijk installeren en in gebruik stellen terwijl het eenvoudig opnieuw te configureren is als uw behoefte verandert.

Eén slim pakket


We hebben één pakket gerealiseerd, bestaande uit drie verschillende types armaturen:– Philips GentleSpace voor algemene verlichting van open ruimten en Philips Maxos LED en Philips Pacific LED voor stellingen, plus draadloze regelaars. We kunnen een pakket op maat samenstellen passend voor uw magazijn, hoe groot dat ook is, dus het systeem is volledig schaalbaar.

Eenvoudig en economisch


We hebben de aanschaf van een compleet systeem economischer gemaakt dan het kopen van afzonderlijke componenten. Alles wat u nodig hebt, zit in één pakket dat zich eenvoudig laat bestellen en installeren: het perfecte recept voor een economische renovatie of een nieuwe hooghangende installatie met een plafondhoogte van max. 12 meter.

Nieuwbouw of renovatie


Ons systeem is geschikt voor snelle implementatie en gemakkelijke installatie, ongeacht of het gaat om een nieuwe ontwikkeling of het opwaarderen van een bestaande ruimte met een efficiëntere puntsgewijze oplossing. U kunt het systeem zelf installeren en in gebruik nemen of wij kunnen alles voor u doen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief