Meer merken van

 • Product
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   Het ActiLume Wireless 1-10 V-systeem kan samenwerken met OccuSwitch Wireless-apparaten.Draadloze armaturen met het ActiLume Wireless 1-10 V-systeem delen de aanwezigheidsinformatie en schakelen uit als alle sensors vaststellen dat er geen aanwezigheid is.De ActiLume 1-10 V-sensor biedt daglichtafhankelijke besparingen voor de aangesloten draadloze Switch Boxes. Deze daglichtafhankelijke regeling wordt niet gedeeld over het draadloze netwerk.Binnen een draadloos netwerk is het mogelijk verschillende zones met draadloze apparaten te creëren. Over al deze zones kunnen scènes gecreëerd worden en die kunnen vervolgens worden opgeroepen met behulp van de draadloze afstandsbediening.

   Benefits

   Maximale flexibiliteit zonder de extra kosten van bedrading; vrijstaande vloerarmaturen kunnen gebruikt worden voor het realiseren van een gecontroleerd verlichtingssysteem.
   Diverse sensors kunnen worden gebruikt om maximale energiebesparingen te realiseren door het licht te dimmen als iemand de werkruimte verlaat, hoewel het licht alleen volledig wordt uitgeschakeld als iedereen de ruimte heeft verlaten.
   De afstandsbediening kan gebruikt worden voor het handmatig overbruggen van het systeem en het oproepen van drie scènes.
   Biedt gemakkelijk te installeren energiebesparende oplossingen.

   Kenmerken

   Met het ActiLume Wireless 1-10 V-systeem kunnen cubicles/vrijstaande en hangende armaturen gemakkelijk gekoppeld worden om zo één systeem te vormen zonder hoge bedradingskosten of zonder verlies van flexibiliteit die later wellicht nog nodig kan zijn.
   Het draadloze netwerk is gebaseerd op de ZigBee-standaard. ZigBee creëert een robuust, betrouwbaar en fijnmazig netwerk dat datacommunicatie met een lage snelheid ondersteunt, en dit verzekert een lange batterijlevensduur voor apparaten die op batterijvoeding werken.
   In de loop van de tijd kan een netwerk uitgebreid worden met andere apparatuur uit de OccuSwitch Wireless-familie (OSW). De OccuSwitch Wireless-familie bestaat uit een OSW-actuator en een reeks sensors.
   In een draadloos netwerk kunnen tot 16 draadloze apparaten aangesloten worden.
   De eigenschappen van de ActiLume 1-10 V-sensor blijven gewoon intact: instelling van de lichtgevoeligheid binnen een bereik van 1/3 tot 3; vertragingstijd op maat tussen 1 en 30 minuten; activeren van 100 uur inbrandtijd.
   Individuele overbrugging via persoonlijke regeling door middel van de ´touch & dim´-functie op de Switch Box, of over de verschillende apparaten binnen het netwerk met de draadloze afstandsbediening.

   Toepassingen

   Het ActiLume Wireless systeem is ontworpen voor diverse binnentoepassingen.
   De ActiLume 1-10 V-sensor is ontworpen voor plafondhoogtes van max. 3,5 m. Als er andere detectiegebieden nodig zijn, kan het netwerk worden uitgebreid met OccuSwitch Wireless sensors.
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen

   Meer informatie nodig?

   Neem contact op

    

   Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

   Vind een dealer

    

   Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.