Meer merken van

Bekijk alle 8 producten

Vaya Linear LP G2

Ultra compacte LEDlijn-strijklichtarmatuur op netspanning met buitenverlichtingsclassificatie voor helderwitte lichteffecten.

Vaya Linear LP G2
Color Kinetics
Sluit filters Toon filters
Meer filters
Show less filters
 • Product
 • Vermogen (W)
 • Lichtstroom lamp (lm)
 • Kleurtemperatuur (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   Vaya Linear LP is een superslanke LED-lijnverlichtingsarmatuur voor buitentoepassingen met zacht strijklicht en een brede bundel van 120° of elliptische 28° x 84° optiek. Het slanke formaat is ideaal voor toepassingen in beperkte ruimte met beperkte terugsprong of toegestane installatiehoogte. De robuuste Vaya Linear LP G2 biedt uiteenlopende CCT-opties in wit en kleur met statische aan/uit- of dynamische regelopties via standaard DMX-512. Het discrete ontwerp met ingebouwde voeding en waterproof connectoren maken de bedrading eenvoudig, snel en betrouwbaar.Ga voor meer informatie naar www.colorkinetics.com/vaya/linear-lp-g2-white/.

   Benefits

   Geschikt voor onopvallende toepassingen in een beperkte ruimte (binnen en buiten).
   Snelle en gemakkelijke installatie
   Voor toepassingen met zacht strijklicht of koofverlichting buiten

   Kenmerken

   Met zijn geringe omvang en op maat ontworpen optieken is de Philips Linear LP ideaal voor kleine ruimten en kleine gevelafstanden.
   Eenvoudige, directe verwerking van 100 tot 240 VAC ingangsspanning, allemaal in één slanke behuizing zodat onhandige, externe laagspanningsvoeding en bijbehorende kabelbeperkingen niet meer nodig zijn. Dit biedt meer flexibiliteit bij de (eenvoudige) installatie.
   Optionele aan/uit- of DMX-512 sturing voor dimming en dynamische regeling middels protocollen volgens industrienormen zodat de setup en integratie met systemen van andere fabrikanten eenvoudig is.
   Verkrijgbaar in twee verschillende lengten en met brede of elliptische bundelhoek, een keuze uit vier kleurtemperaturen van warm 2700 K tot koel 5000 K, verschillende monochromen en verstelbare montagesteunen: de Vaya Linear-serie is een veelzijdige armaturen reeks voor uiteenlopende LED-lijnverlichtingstoepassingen voor binnen en buiten.
   Een geanodiseerde aluminium behuizing, gehard glas, drukluchtopeningen en IP66-classificatie voor buitengebruik beschermen dit product tegen zware omstandigheden terwijl waterproof connectoren zorgen voor een betrouwbare en snelle installatie.

   Toepassingen

   Koofverlichting voor buiten
   Zacht strijklicht
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   More Information
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen

   Meer informatie nodig?

   Neem contact op

    

   Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

   Vind een dealer

    

   Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.