Meer merken van

Sluit filters Toon filters
Meer filters
Show less filters
 • Product
 • Vermogen (W)
 • Lichtstroom lamp (lm)
 • Kleurtemperatuur (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   Graze is een krachtige LED-lijnarmatuur voor buiten, die is ontworpen om architecturale elementen in het licht te zetten, variërend van oppervlaktestructuren en lijstwerkdetails tot bogen en ramen. Graze IntelliHue maakt gebruik van Philips Color Kinetics IntelliHue-technologie om miljoenen verzadigde kleuren, pastels en hoogwaardig wit licht te produceren in hetzelfde nauwkeurig regelbare armatuur. Meerdere armatuurlengten en bundelhoeken ondersteunen een heel spectrum aan toepassingen voor gevelverlichting of oppervlakteverlichting. Onopvallende behuizing, kabelaansluitingen via connectoren, een universele ingangsspanning en werking op directe lijnspanning maken Graze-armaturen eenvoudig te installeren en te bedienen. Meer informatie kunt u vinden op: www.colorkinetics.com/ls/IntelliHue/ColorGraze-Powercore/.

   Benefits

   Verkrijgbaar in vier standaardlengten (1 ft, 2 ft, 3 ft en 4 ft) en vijf standaard bundelhoeken 9° x 9°, 10° x 60°, 15° x 30°, 30° x 60° en 60° x 30°
   Meerdere kanalen LED-lichtbronnen combineren en produceren samen een volledig spectrum van nauwkeurig regelbaar licht.
   Verbetert de kleurconsistentie tussen alle LED-armaturen in een familie met Chromasync-technologie.

   Kenmerken

   Integreert de gepatenteerde Philips Powercore-technologie die het uitgangsvermogen naar de armaturen direct vanaf de netspanning regelt: snel, efficiënt en nauwkeurig. De Philips Color Kinetics Data Enabler Pro combineert de netspanning met de regeldata en levert deze aan de armaturen via één enkele standaardkabel, wat de installatie drastisch vereenvoudigd en de totale systeemkosten verlaagt.
   Philips Graze levert jarenlang betrouwbaar gebruik onder veeleisende omstandigheden. Graze beschikt over verbeterde corrosiebescherming en voldoet bovendien aan de norm ASTM B117 voor meer dan 1500 uur corrosiebestendigheid en de ANSI C136.31-2010-norm met een 3G trilbeoordeling en preventie tegen ophoping van water.
   Werkt naadloos samen met het volledige assortiment lichtregelsystemen Color Kinetics van Philips, waaronder Light System Manager, Video System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbria iColor Keypad en ColorDial Pro evenals met regelaars van andere fabrikanten.

   Toepassingen

   Binnen: nachtclubs, bars, hotels, casino's, kerken, winkelsBuiten: gevels, oppervlakken, constructies
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   More Information
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen

   Meer informatie nodig?

   Neem contact op

    

   Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

   Vind een dealer

    

   Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.