Meer merken van

Bekijk alle 6 producten

ReachElite iColor Powercore

Superieure schijnwerper LED-armatuur voor buiten met een ver straalbereik en RGBA- of RGBW-licht.

ReachElite iColor Powercore
Color Kinetics
Sluit filters Toon filters
Meer filters
Show less filters
 • Product
 • Vermogen (W)
 • Lichtstroom lamp (lm)
 • Kleurtemperatuur (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   Philips ReachElite is een eersteklas schijnwerper LED-buitenarmatuur met een ver lichtbereik voor de verlichting van grote constructies en bouwwerken, variërend van bruggen en gevels tot monumenten en wolkenkrabbers. Philips ReachElite is krachtig genoeg voor de verlichting van structuren op een afstand tot ruim 90 meter en legt de lat voor optische kwaliteit in LED-verlichting een stuk hoger. Philips ReachElite is uniek in zijn efficiëntie, kracht en flexibiliteit, het levert gekleurd licht van hoge kwaliteit precies waar u het hebben wilt waardoor de lichtverdeling onvoorstelbaar efficiënt is. Er wordt niet alleen extreem weinig licht verspild maar het geleverde licht heeft ook nog veel kracht door de optiek en de smalle bundelhoek van het armatuur. Philips ReachElite tilt met zijn ingebouwde bundelhoek van minder dan 3 graden, precisie naar een hoger niveau op de markt voor exclusieve LED-schijnwerperarmaturen voor buitentoepassingen.Ga voor meer informatie naar www.colorkinetics.com/ls/rgb/ReachElite-iColor-Powercore-RGBA/.

   Benefits

   Excelleert in breed uiteenlopende verlichtingstoepassingen waaronder schijnwerperverlichting, spotverlichting, strijklicht op wanden en wall-washing.
   Met de ingebouwde bundelhoek van 3° kan het licht objecten tot een afstand van ruim 150 m raken.
   De chromasync-technologie verbetert de kleurconsistentie tussen alle LED-armaturen in een familie.

   Kenmerken

   Werkt naadloos samen met het volledige assortiment lichtregelsystemen Color Kinetics van Philips, waaronder Light System Manager, Video System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbria iColor Keypad en ColorDial Pro evenals met regelaars van andere fabrikanten.
   Philips ReachElite Powercore biedt jarenlang betrouwbaar gebruik met betere corrosiebescherming doordat het voldoet aan de ASTM B117-norm voor meer dan 1500 uur corrosiebestendigheid en de ANSI C136.31-2010-norm met een 3G trilbeoordeling en bescherming tegen ophoping van water.
   Kies uit een volledig assortiment hoogwaardige Philips accessoires; zes verschillende spreidingslenzen, een louver, volledige en halve verblindingsbescherming, bescherming tegen stenen en een opschuifmof voor alle Philips ReachElite-armaturen.
   ReachElite is verkrijgbaar in drie versies: 100 W, 200 W en 300 W. Elke armatuur bevat een, twee of drie verlichtingskoppen van 100 W die los van elkaar kunnen worden gericht.

   Toepassingen

   Grootschalige monumentale gevels en unieke constructies
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   More Information
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen

   Meer informatie nodig?

   Neem contact op

    

   Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

   Vind een dealer

    

   Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.