Meer merken van

Bekijk het product

eColor Reach Powercore gen2

eColor Reach Powercore gen2 - premium compacte LED-buitenschijnwerper met lange projectieafstand en intelligent gekleurd licht

eColor Reach Powercore gen2
Color Kinetics

eColor Reach Powercore gen2

Sluit filters Toon filters
Meer filters
Show less filters
 • Product
 • Vermogen (W)
 • Lichtstroom lamp (lm)
 • Kleurtemperatuur (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   eColor Reach Compact Powercore gen2 combineert alle voordelen van LED verlichting en regeling in een elegante armatuur die specifiek is ontworpen voor grootschalige installaties waarin rood, groen, blauw of amberkleurig licht van hoge kwaliteit vereist is.eColor Reach Compact Powercore gen2 levert intense, energiezuinige verlichting voor karakteristieke en monumentale gevels van wolkenkrabbers, casino’s, winkelexterieurs, bruggen, pieren, openbare monumenten en thematische attracties. Bezoek voor meer informatie www.colorkinetics.com/products.

   Benefits

   eColor Reach Powercore gen2 heeft een lichtopbrengst van duizenden lumen en werpt het licht over een grote afstand. In een compacte, volledig afgesloten behuizing maakt dit LED-verlichting van grote monumentale constructies en objecten mogelijk.
   De Powercore-technologie regelt snel, efficiënt en nauwkeurig het uitgangsvermogen naar de armaturen, rechtstreeks vanaf de lijnspanning.
   De uitwisselbare spreidingslenzen van 8º, 13º, 23º, 40º, 63º en een asymmetrische lens van 5º x 17º, ondersteunen een veelheid van lichtverdelingen voor talloze toepassingen.

   Kenmerken

   Powercore-technologie geïntegreerd - Powercore regelt snel, efficiënt en nauwkeurig de voeding van armaturen rechtstreeks vanaf de lijnspanning, wat het gebruik van een externe voedingsunits overbodig maakt. De gebruiksvriendelijke techniek vereenvoudigt de installatie drastisch en verlaagt de totale systeemkosten.
   Veelzijdige optieken - uitwisselbare spreidingslenzen van 8º, 13º, 23º, 40º en 63º en 5º x 17º symmetrisch - ondersteunen diverse fotometrische verdelingen voor talloze toepassingen, inclusief spotverlichting, strijklicht op wanden en asymmetrische strijklicht. Bij de spreidingslenzen worden een rand voor schuine montage en pakking meegeleverd voor een gemakkelijke installatie door de gebruiker.
   Verzadigde, economische kleur − LED's met hoge prestaties leveren een rijke, verzadigde kleur tegen aanzienlijk lagere kosten voor installatie, werking en onderhoud dan traditionele lichtbronnen.
   Eenvoudige positionering van de armatuur - robuuste montagebeugel met een dun profiel maakt een flexibele positionering mogelijk en rotatie van de armatuur over de volle 360º. Borgschroeven maken het mogelijk de armatuur betrouwbaar te bevestigen met behulp van een standaardsleutel.
   Universeel bereik ingangsspanningen - accepteert een ingangsspanning met een universeel bereik van 100-240 VAC, wat een locatie onafhankelijke installatie mogelijk maakt.

   Toepassingen

   Grote en middelgrote karakteristieke monumentale gevels en constructies.
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen

   Meer informatie nodig?

   Neem contact op

    

   Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

   Vind een dealer

    

   Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.