Meer merken van

   Informatie over productfamilie

   ColorBurst IntelliHue Powercore combineert de nauwkeurige regeling van gekleurd en instelbaar wit licht van hoge kwaliteit in dezelfde buitenverlichtingsarmatuur voor wallwashing- en spotlighttoepassingen. De IntelliHue-technologie levert een CRI van >80 (bij 2700-4000 K) en de mogelijkheid elke willekeurige gecorreleerde kleurtemperatuur te leveren tussen 2000 en 10.000 K boven en onder de curve van een zwart lichaam.

   Benefits

   De geavanceerd IntelliHue-benadering van maakt intelligent gekleurd en wit licht van hoge kwaliteit mogelijk met dezelfde armatuur
   Opnieuw ontworpen optisch systeem dat de lichtkwaliteit verbetert, wat op zijn beurt de kleuruniformiteit en kleurmengcapaciteit van elke
   Groot assortiment nieuwe accessoires van Philips en vier kleurmogelijkheden voor de behuizing

   Kenmerken

   • Breidt de aanpassingsmogelijkheden uit met een groot assortiment nieuwe accessoires van Philips. Naast de standaard 10° lens kan de armatuur worden aangepast met vijf verschillende lenzen om bundelhoeken te produceren van 20°, 40°, 60°, 80° en 10° x 40° (asymmetrisch). Keuze uit vier behuizingskleuren (zwart, grijs, wit en brons), plus de mogelijkheid om een louvre, volledige verblindingsafscherming, halve verblindingsafscherming toe te voegen, wat nieuwe esthetische mogelijkheden oplevert voor ontwerpers en architecten.
   • Kleurverandering en wit licht van hoge kwaliteit in dezelfde armatuur - IntelliHue is een geavanceerde aanpak van kleurmenging die intelligent gekleurd en wit licht van hoge kwaliteit mogelijk maakt met één enkele armatuur. Meerdere kanalen van LED-lichtbronnen worden gecombineerd om een volledig spectrum van nauwkeurig regelbaar licht te produceren, inclusief miljoenen verzadigde kleuren, pasteltinten en uniform wit licht met een CRI meer dan 83 in het bereik van 2700-4000 K.
   • Verbetert de kleurconsistentie tussen alle LED-armaturen in een familie met de Chromasync-technologie. Tijdens het productieproces creëert een gekalibreerd lichtmeetapparaat een algoritme voor het vaststellen van een gemeenschappelijk kleurengamma voor een complete familie LED-armaturen. Als Chromasync is ingeschakeld, wordt kleurconsistentie tussen de armaturen bereikt zonder dat u op elke armatuur handmatig kleurpunten hoeft in te stellen.
   • Voldoet aan ASTM G85 corrosiebestendigheid en ANSI C136.31-2010 standaard met een 3G trillingsclassificatie.
   • levert R9-waarden die kunnen oplopen tot 81. Verzadigd rood licht verleent voorwerpen en oppervlakken een levendige en rijke kleur die ideaal is voor ruimten waar sfeer belangrijk is.
   • Voorzien van een innovatief opnieuw ontworpen optisch systeem dat de lichtkwaliteit van elke LED verbetert, wat op zijn beurt de kleuruniformiteit en kleurmengcapaciteit van elke ColorBlast IntelliHue Powercore-armatuur versterkt.

   Toepassingen

   Uplighting
   Spotlighting
   Decoratieve verlichting
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen

   Meer informatie nodig?

   Neem contact op

    

   Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

   Vind een dealer

    

   Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.