Meer merken van

Bekijk alle 16 producten

ColorBurst IntelliHue Powercore

LED-spotlight met intelligent wit en gekleurd licht

ColorBurst IntelliHue Powercore
Color Kinetics

ColorBurst IntelliHue Powercore

Sluit filters Toon filters
Meer filters
Show less filters
 • Product
 • Vermogen (W)
 • Lichtstroom lamp (lm)
 • Kleurtemperatuur (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   ColorBurst IntelliHue Powercore biedt de nauwkeurige regeling van gekleurd en hoogwaardig instelbaar wit licht in dezelfde armatuur voor wallwashing‑ en spotlighting-toepassingen buiten. De IntelliHue-technologie levert een CRI van 80+ (2700 K tot 4000 K) en de mogelijkheid om elke gecorreleerde kleurtemperatuur in te stellen tussen 2000 K en 10.000 K boven en onder de zwartestralercurve. Ga voor meer informatie naar www.colorkinetics.com/ls/IntelliHue/ColorBurst-Powercore/.

   Benefits

   De geavanceerd IntelliHue-benadering van kleurmenging maakt intelligent gekleurd en wit licht van hoge kwaliteit mogelijk met één en dezelfde armatuur
   Opnieuw ontworpen optisch systeem dat de lichtkwaliteit verhoogt en de kleuruniformiteit en kleurmengcapaciteit verbetert
   Groot assortiment nieuwe accessoires van Philips en vier kleurmogelijkheden voor de behuizing

   Kenmerken

   Breidt de aanpassingsmogelijkheden uit met een brede reeks nieuwe Philips accessoires. Naast de standaard 8° lens kunnen vijf verschillende lenzen de armatuur aanpassen om bundelhoeken te leveren van 20°, 40°, 60°, 80° en 10° x 40° (asymmetrisch). Vier behuizingskleuren (zwart, grijs, wit en brons) plus de optie van het toevoegen van een louver en een volledige of halve verblindingsafscherming creëren nieuwe esthetische mogelijkheden voor ontwerpers en architecten.
   Van kleur veranderend en hoogwaardig wit licht uit dezelfde armatuur – IntelliHue is een geavanceerde benadering van kleurmenging die intelligent gekleurd en wit licht van hoge kwaliteit mogelijk maakt met één enkele armatuur. Meerdere LED-lichtbronnen zijn gecombineerd om een volledig spectrum van nauwkeurig regelbaar licht te produceren, inclusief miljoenen verzadigde kleuren, pasteltinten en uniform wit licht met een CRI van meer dan 83 in het bereik van 2700 K tot 4000 K.
   Verbetert de kleurconsistentie tussen alle LED-armaturen in een familie met Philips Chromasync-technologie. Tijdens het productieproces creëert een gekalibreerde lichtmeter een algoritme om een gemeenschappelijk kleurenspectrum voor een hele familie LED-armaturen te definiëren. Wanneer Philips Chromasync is ingeschakeld, wordt kleurconsistentie tussen armaturen bereikt zonder dat op elke armatuur kleurpunten hoeven te worden bijgesteld.
   Voldoet aan ASTM G85-corrosiebestendigheid en de ANSI C136.31-2010-norm met een 3G-trillingsclassificatie.
   Levert R9-waarden die tot 77 kunnen bereiken. Verzadigd rood licht geeft objecten en oppervlakken een levendige, rijke kleur die ideaal is voor plaatsen waar de ambiance belangrijk is.
   Voorzien van een innovatief, herontworpen, optisch systeem dat de lichtkwaliteit van elke LED verbetert en bovendien de kleuruniformiteit en kleurmengcapaciteit van elke ColorBlast IntelliHue Powercore armatuur versterkt.

   Toepassingen

   Uplighting
   Spotlighting
   Decoratieve verlichting
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   Gegevens van productfamilie
   Algemeen
   Beam angle
   Color
   • Black, bronze, grey, white
   • - (Nee)
   • 28.5, 47 lm/W
   • 827, 1481 lm
   Material
   • Housing: gietaluminium
   Opmerkingen:
   • Alle accessoires dienen afzonderlijk besteld te worden
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen

   Meer informatie nodig?

   Neem contact op

    

   Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

   Vind een dealer

    

   Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.