Meer merken van

Bekijk alle 42 producten

FlexElite IntelliHue

Flexibele, helderen en mooie direct-view LED-verlichting met IntelliHue-technologie

FlexElite IntelliHue
Color Kinetics
Sluit filters Toon filters
Meer filters
Show less filters
 • Product
 • Vermogen (W)
 • Lichtstroom lamp (lm)
 • Kleurtemperatuur (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   FlexElite is het nieuwste, helderste en meest flexibele lid van onze populaire Flex-familie. Het bevat een volledig nieuw ontwerp van alle belangrijke componenten, van zijn vormfactor en interne elektronica tot zijn mechanische ontwerp. We creëerde FlexElite om te kunnen voldoen aan de uitdagingen die worden gesteld dor grote, onconventionele gebouwen en constructies. In de kern ervan vindt u een innovatief modulair ontwerp dat u in staat stelt het exacte aantal lichtpunten en de configuratie ervan te realiseren die u nodig hebt voor uw ontwerp. De secties en jumperkabels van FlexElite klikken snel en gemakkelijk in elkaar, wat weergaloze maatwerkmogelijkheden oplevert die onhaalbaar zouden zijn met minder modulaire oplossingen. Met FlexElite kiest u voor het aantal lichtpunten, en de lengte en onderlinge afstanden ervan, die exact voldoen aan de eisen van elk project. Dankzij grotere kabellengtes en onderlinge afstanden tussen de lichtpunten kunt u grotere uitdagingen aan dan in het verleden mogelijk was. FlexElite IntelliHue produceert miljoenen verzadigde kleuren, pasteltinten en hoogwaardig wit licht in dezelfde nauwkeurig regelbare armatuur.

   Benefits

   Flexibele strengen passen bij nagenoeg elke architectuur
   Weergaloze flexibiliteit voor het aanpassen van aantallen lichtpunten en de onderlinge afstanden ervan
   Viermaal hogere helderheid dan de vorige generatie

   Kenmerken

   Grootschalige installaties – Het modulaire ontwerp van FlexElite bevrijdt u van de beperkingen die verbonden zijn met statische aantallen knoppunten op flexibele kabels en dat maakt grotere kabellengtes en onderlinge afstanden tussen lichtpunten mogelijk.
   Helderder opbrengst – FlexElite is de helderste Flex-armatuur die verkrijgbaar is, met een lichtopbrengst van meer dan 120 lumen per lichtpunt.
   Optieken met vier kleuren – FlexElite armaturen zijn van meet af aan ontworpen als vierkanaals armaturen. Kies IntelliHue voor wit en dynamisch gekleurd licht van de hoogste kwaliteit uit dezelfde armatuur. IntelliHue bevat ook onze unieke Chromasync-technologie voor maximale kleurconsistentie.
   Maximale opbrengst – We stemmen alle FlexElite-lichtpunten af op maximale lichtopbrengst, wat hoge prestaties verzekert die veel verder gaan dan die van vergelijkbare armaturen.

   Toepassingen

   IntelliHue verlichting met ‘direct view’-effect
   Videoweergave met lage resolutie
   IntelliHue onopvallende koof-/accentverlichting voor buiten
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen

   Meer informatie nodig?

   Neem contact op

    

   Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

   Vind een dealer

    

   Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.