More brands from

View all 30 products

Vaya Free Form

Compacte, flexibele LED-lijnarmatuur voor uniform wit licht van hoge kwaliteit

Vaya Free Form
Philips Color Kinetics
Close filters Show filters
 • Product
 • Vermogen
 • Lichtstroom lamp
 • Color Temperature (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Product family information

   Philips Vaya Free Form is een compact en flexibel LED-armatuur voor de verlichting van rechte of gebogen koven, inbouwtoepassingen en nissen. Philips Vaya Free Form levert gelijkmatig, uniform wit licht in lijnlengten tot 10 m. Bij binnentoepassingen kan de armatuur gemakkelijk worden afgesneden en opnieuw worden aangesloten waardoor belichting in afwijkende vormen of moeilijk te verlichten plekken mogelijk wordt, zonder te solderen of ander gereedschap te moeten gebruiken. Bij buitentoepassingen kan de armatuur worden afgesneden en opnieuw worden verzegeld om de IP66-classificatie te behouden.Ga voor meer informatie naar www.colorkinetics.com/vaya/.

   Benefits

   Philips Vaya Free Form heeft een IP40- en IP66-classificatie en is daarmee geschikt voor binnen en buiten.
   Wordt geleverd in de standaard kleurtemperaturen 3000 K en 4000 K. Aangepaste configuraties zijn leverbaar in 2200 K, 2700 K, 5000 K en 6500 K
   Zowel de binnen- als buitenuitvoeringen kunnen tot elke gewenste lengte worden afgesneden in intervallen van 62,5 mm.

   Features

   Bevestigd in een robuuste geëxtrudeerd siliconenbehuizing heeft de Philips Vaya Free Form de IP40- en IP66-classificatie en is daarmee geschikt voor binnen en buiten.
   De siliconenbehuizing met ondoorzichtige zijden en een matte lens levert een consistente lichtbundel van 120° over de hele lengte van de LED-lijst en geeft alleen daar licht waar u hem op richt. Het compacte formaat en de korte mengafstand geven gelijkmatige verlichting en minimale schaduw van lampvoeten.
   Met een binningtolerantie van 3 SDCM is er vrijwel geen kleurverschil tussen Philips Vaya Free Form-armaturen. Als u dus ooit een beschadigde unit moet vervangen, zien uw ogen het verschil niet.
   Wordt geleverd in standaard kleurtemperaturen van 3000 en 4000 Kelvin. Aangepaste configuraties zijn ook leverbaar in kleurtemperaturen 2200 K, 2700 K, 5000 K en 6500 K.
   De montagemogelijkheden zorgen voor een consistente, exacte plaatsing op vrijwel elk denkbaar oppervlak zodat uw LED's stevig vast blijven zitten op de door u gewenste plek. De aluminium rail zorgt voor rechte, nauwkeurige lijnen en de polycarbonaat montageklemmen zijn ideaal voor aangepaste plaatsing door bochten en om hoeken.

   Applications

   Compacte flexibele verlichting voor koven, inbouwtoepassingen en nissen.
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   • Check a product to add
     
   • Check a product to add
     
   • Check a product to add
     
   Check a product to add

   Meer informatie nodig?

   Neem contact op

    

   Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

   Vind een dealer

    

   Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.