Meer merken van

Bekijk alle 6 producten

PureStyle IntelliHue Powercore

Eersteklas lineaire LED-armatuur met verborgen interieur en intelligent wit en gekleurd licht

PureStyle IntelliHue Powercore
Color Kinetics

PureStyle IntelliHue Powercore

Sluit filters Toon filters
Meer filters
Show less filters
 • Product
 • Vermogen (W)
 • Lichtstroom lamp (lm)
 • Kleurtemperatuur (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   Innovatieve PureStyle Powercore-armaturen voorzien verlichtingsprofessionals van een hoge lichtopbrengst in een compacte, gemakkelijk aan het oog te onttrekken armatuur. PureStyle levert licht van een uitzonderlijk hoge kwaliteit voor een groot aantal interieurtoepassingen - van koofverlichting en wallwashing tot achtergrondverlichting en meer. Dit zijn slechts enkele van de krachtige voordelen die PureStyle biedt voor verlichtingsprofessionals en hun klanten. www.colorkinetics.com/ls/IntelliHue/PureStyle

   Benefits

   Lichtopbrengst met hoge CRI en R9-waarden
   Kleurtemperatuur 2000-10.000 K
   Compact en gemakkelijk te installeren

   Kenmerken

   PureStyle Powercore IntelliHue combineert de hoogste kwaliteit met een ongeëvenaard rendement. Het is de beste keuze als u wit licht van hoge kwaliteit nodig hebt, inclusief de mogelijkheid de kleur te regelen en af te stemmen. PureStyle Powercore IntelliHue levert een uitzonderlijke flux, een lumenopbrengst van 800 lm en een CRI tot 95 - evenals uitzonderlijke R9-waarden die kunnen oplopen tot 84.
   Onovertroffen prestaties - Belangrijke innovaties, waaronder een uniek optisch cluster, stellen PureStyle in staat tot 95 CRI te leveren, evenals lumenopbrengsten tot 800 lm en kleurtemperaturen die uiteenlopen van 2000 tot 10.000 K, en dat alles met een superieure bundelkwaliteit die helder, zacht licht produceert.
   Innovatief ontwerp - Met het compacte formaat en de uiterst korte mengafstand werkt PureStyle uitmuntend op locaties waar traditionele lineaire armaturen onpraktisch zijn. Hij is verkrijgbaar in aluminium behuizingen met lengten van 305 mm en 1219 mm en in een groot aantal bundelhoeken waaronder breed (100° x 100°), middelbreed (30° x 60°) en smal (10° x 60°). Onderling vergrendelde connectoren verzekeren een kop-staart-installatie zonder zichtbare lichtvariaties tussen de armaturen - alleen puur, naadloos licht.
   Wit en gekleurd licht - PureStyle combineert instelbaar wit en gekleurd licht in één innovatieve armatuur met hoge prestaties die zich eenvoudig laat installeren en bedienen.
   Superieure kleurconsistentie - Verbetert de kleurconsistentie tussen alle LED-armaturen in een familie met Philips Chromasync-technologie. Tijdens het productieproces creëert een gekalibreerde lichtmeter een algoritme om een gemeenschappelijk kleurenspectrum voor een hele familie LED-armaturen te definiëren. Wanneer Philips Chromasync is ingeschakeld, wordt kleurconsistentie tussen armaturen bereikt zonder dat op elke armatuur kleurpunten hoeven te worden bijgesteld.

   Toepassingen

   Interieurtoepassingen voor verlichting van nissen, voor strijklicht, voor achtergrondverlichting en meer.
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   Gegevens van productfamilie
   Algemeen
   Beam angle
   • 100° x 100°, 10° x 60°, 30° x 60°
   Color
   • White
   • 696, 715, 764, 2784, 2860, 3056 lm
   Material
   • Housing: geëxtrudeerd aluminium
   Material
   • :
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen

   Meer informatie nodig?

   Neem contact op

    

   Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

   Vind een dealer

    

   Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.