eColor Cove MX Powercore

eColor Cove MX Powercore

    LED
    • Gemakkelijk te installeren
    • Compact en flexibel te positioneren

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Informatie over productfamilie

eColor Cove MX Powercore geeft de hoogste lichtopbrengst in de lijn van lineaire koofverlichting in effen kleuren van Color Kinetics van Philips. Met middelbrede en brede bundelhoeken en een groot aantal vaste kleuren kunnen de armaturen zowel voor accentverlichting als voor koofverlichting aan de wand en het plafond worden gebruikt. Biedt milieubewuste kopers een groene, energiezuinige verlichtingsoplossing zonder dat zij hoeven in te leveren op de hoeveelheid of kwaliteit van het licht.

Kenmerken

Met geïntegreerde gepatenteerde Powercore-technologie - Powercore regelt snel, efficiënt en nauwkeurig de voedingsuitgang naar armaturen rechtstreeks vanaf de lijnspanning, wat het gebruik van een externe voedingsunit overbodig maakt. Ook kunnen meerdere producten worden aangeschakeld. De gebruiksvriendelijke techniek vereenvoudigt de installatie drastisch en verlaagt de totale systeemkosten.
Ondersteuning voor meerdere spanningen - accepteert lijningangsspanningen van 100-277 VAC voor consistente installatie en werking op veel locaties.
Mogelijkheid tot dimmen - De gepatenteerde DIMand-technologie biedt mogelijkheden tot naadloos dimmen met bepaalde in de handel verkrijgbare dimmers met omgekeerde fase van type ELV.

Toepassingen

Winkels
Expositieverlichting
Horecabranche
Architectonische verlichting
Downloads
Leaflets
Visuals

Meer informatie nodig?

Neem contact op

 

Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

Vind een dealer

 

Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief