Efficiente oplossing, uitstekende lichttechniek, toekomstbestendig

Maxos fusion

Informatie over productfamilie

Maxos fusion is een flexibel LED-lichtlijnsysteem dat een uitstekende lichtkwaliteit biedt, terwijl het de energiekosten met meer dan de helft reduceert in vergelijking met fluorescentielampen. Voor toepassing in winkels kan een familie van lineaire panelen, non-lineaire modules en een spotportfolio, probleemloos worden gemonteerd in het draagprofiel zodat uw koopwaar optimaal gepresenteed wordt. Voor industriële toepassingen ligt de nadruk op het reduceren van installatie- en onderhoudskosten door minder lineaire panelen te gebruiken. Vanwege de beschikbaarheid van maximaal 13 kabels in de trunking, en de flexibiliteit om deze armaturen te plaatsen daar waar dat het meest efficient is en de inbouw van andere diensten/hardware van derden, stelt het systeem u in staat om externe kabels aan het plafond te reduceren. Het kan ook eenvoudig opnieuw worden samengesteld om plaats te geven aan toekomstige veranderingen in inrichting. Het systeem maakt het mogelijk dat sensoren worden ingebouwd om gegevens te verzamelen, waardoor u de mogelijkheid krijgt om informatie inzichtelijk te maken om uw bedrijfsproces te ondersteunen.

Benefits

De flexibiliteit van (her)positionering stelt u in staat om de armaturen te plaatsen waar ze het meest efficient zijn.
Familie van armaturen om de gewenste sfeer te creëren, groot scala van optieken om geschikt te zijn voor verschillende toepassingen (retail en industrie-applicaties).
Met de beschikbaarheid van maximaal 13 kabels kan noodverlichting en hardware van derden worden ingebouwd om het plafond vrij te houden van externe kabels.
Downloads
Leaflets
Visuals
  • Vink een product aan om het toe te voegen
     
  • Vink een product aan om het toe te voegen
     
  • Vink een product aan om het toe te voegen
     
Vink een product aan om het toe te voegen

Meer informatie nodig?

Neem contact op

 

Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

Vind een dealer

 

Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief