Hulpmiddelen en literatuur

Ondersteuning voor  uw verlichtings projecten 

 

Philips heeft een grote diversiteit aan hulpmiddelen die u kunnen helpen bij al uw verlichtingsprojecten. Wat de eisen ook zijn, van de verlichting van individuele woningen tot grootschalige industriële verlichting en alles wat daartussen ligt, we hebben een hulpmiddel dat aan uw behoeften tegemoet komt.

 

Met verlichtingssimulatiesoftware zoals onze plug-ins voor DIALux, Relux en Autodesk 3ds MAX design kunt u exact de juiste verlichting ontwerpen. Ook hebt u volop keuze uit onze mobiele apps, ontworpen om u te voorzien van alle informatie die u nodig hebt als u onderweg bent. En onze Online Productcatalogus bevat gegevens over het hele assortiment van Philips, dus u kunt er zeker van zijn dat u een product vindt dat aan uw eisen voldoet.

Verlichtingssimulatiesoftware

Plug-in voor DIALux, Calculux, Relux en 3ds Max

Download hier uw nieuwste plug-ins voor de verlichtingssoftware Calculux DIALux, Relux en 3ds Max design. En maak het voor uzelf veel gemakkelijker de juiste armatuur te vinden voor uw verlichtingsproject

Revit-bibliotheek

Bij Philips streven we ernaar u op de best mogelijke manier te ondersteunen. De Revit-bestanden die we aanbieden, zijn ontwikkeld met flexibiliteit in gedachten. We hebben onze modellen schaalbaar gemaakt en ze eigenschappen meegegeven die voor u nodig zijn om ze te kunnen aanpassen aan uw behoeften.

Onze mobiele apps

Lighting Hub-app
Lighting Hub-app

Lighting Hub-app

 

De Philips Lighting Hub is een geweldige informatiebron en inspiratie en is belangrijk voor het plannen van uw verlichtingsprojecten. De Hub app bevat inspirerende projecten en biedt u tevens ons complete wereldwijde professionele verlichtingsassortiment voor een gemakkelijke offline toegang wanneer u geen toegang hebt tot het internet. U kunt producten toevoegen aan uw projectplanner en deze delen met vrienden en collega's.

Lighting Hub-app
Leer meer over LED´s
Leer meer over LED´s

Leer meer over LED´s

 

Learn LED, ondersteund door de Philips Lighting Academy, is een manier om een expert in LED´s te worden, waar, wanneer en hoe u dat wil. Bekijk de tutorials en video’s en gebruik onze woordenlijst om snel te vinden wat u zoekt.

Learn LED-app
Mini300 LED-app
Mini300 LED-app

Mini300 LED-app

 

Een bewegingsdetector in combinatie met een daglichtsensor maakt verdere energiebesparingen mogelijk. Onze Mini300 LED gen2-app biedt gebruikers controle op manieren die eenvoudig niet mogelijk zijn bij andere armaturen.

Mini300 LED gen2
LED-schakelaar
LED Road Calculator

LED-schakelaar

 

Selecteer uw huidige lamp en de vervanger ervan en zie hoeveel u kunt besparen door over te schakelen op LED´s.

LED-schakelaar
Philips Lighting Catalogue app
Licht Catalogus app

Philips Lighting Catalogue

Ervaar zelf het gemak van de nieuwe Licht Catalogus app, inclusief prijzen.


Nooit meer twijfelen of je over de laatste informatie beschikt, nooit meer wachten op de nieuwigheden... Voortaan ben je altijd overal 100% up-to-date.

Download hier de app:

Lighting Hub-app

Videos

   

Woorden zeggen veel, maar soms is het gewoon beter dingen in actie te zien.

 

Werp eens een blik op onze video's, die allerlei soorten inspirerende en educatieve informatie bevatten. MU wilt misschien een productdemonstratie bekijken? Een casestudy van een project dat lijkt op dat van u? Of misschien gewoon wat leuke dingen die u kunt doen met licht? Als u het erg leuk vindt wat u te zien krijgt, zou u zich kunnen abonneren op ons YouTube-kanaal.

 

Bekijk alle videos

Geïnspireerd?

Contact

 

Voor (aan)vragen neem contact op met de klantenservice.

Dealers en partners

 

Vind onze producten bij lokale dealers en partners.