Hulpmiddelen en
literatuur

Ondersteuning voor
uw verlichtings projecten

Philips heeft een grote diversiteit aan hulpmiddelen die u kunnen helpen bij al uw verlichtingsprojecten. Wat de eisen ook zijn, van de verlichting van individuele woningen tot grootschalige industriële verlichting en alles wat daartussen ligt, we hebben een hulpmiddel dat aan uw behoeften tegemoet komt.

Met verlichtingssimulatiesoftware zoals onze plug-ins voor DIALux, Relux en Autodesk 3ds MAX design kunt u exact de juiste verlichting ontwerpen. Ook hebt u volop keuze uit onze mobiele apps, ontworpen om u te voorzien van alle informatie die u nodig hebt als u onderweg bent. En onze Online Productcatalogus bevat gegevens over het hele assortiment van Philips, dus u kunt er zeker van zijn dat u een product vindt dat aan uw eisen voldoet.

Revit-bibliotheek

Download de Revit-bestanden voor uw project

Revit

Bij Philips streven we ernaar u op de best mogelijke manier te ondersteunen. De Revit-bestanden die we aanbieden, zijn ontwikkeld met flexibiliteit in gedachten. We hebben onze modellen schaalbaar gemaakt en ze eigenschappen meegegeven die voor u nodig zijn om ze te kunnen aanpassen aan uw behoeften.

Revit-bibliotheek

Verlichtingssimulatiesoftware

Plug-in voor DIALux, Calculux, Relux en 3ds Max

verlichtingssoftware

Download hier uw nieuwste plug-ins voor de verlichtingssoftware Calculux DIALux, Relux en 3ds Max design. En maak het voor uzelf veel gemakkelijker de juiste armatuur te vinden voor uw verlichtingsproject.

Verlichtingssimulatiesoftware

Licht calculator

Maak snel een lichtberekening en ontdek in enkele minuten welk, en hoeveel CoreLine armaturen u nodig heeft voor uw project.

• Kies uw applicatiegebied
  • Voer het formaat in van de ruimte
  • Selecteer het CoreLine armatuur
  • Print uw ontwerp

Maak een lichtberekening

Onze mobiele apps

Lighting Hub-app
Lighting Hub-app

Lighting Hub-app

De Philips Lighting Hub is een geweldige informatiebron en inspiratie en is belangrijk voor het plannen van uw verlichtingsprojecten. De Hub app bevat inspirerende projecten en biedt u tevens ons complete wereldwijde professionele verlichtingsassortiment voor een gemakkelijke offline toegang wanneer u geen toegang hebt tot het internet. U kunt producten toevoegen aan uw projectplanner en deze delen met vrienden en collega's.

Lighting Hub-app
LED Road Calculator
LED Road Calculator

LED Road Calculator

De LED Road Calculator-app is een gemakkelijk ondersteuningshulpmiddel dat u in staat stelt in enkele stappen de juiste armatuuruitvoering te vinden door het selecteren van de vereiste verlichtingsparameters die relevant zijn voor uw buitenverlichtingsproject. Het resultaat geeft een aanbeveling voor de meest geschikte armatuuruitvoering en de bestelcode ervan. Op basis van de parameters voor een enkelzijdige verlichtingsinstallatie en de keuze van de armatuur geeft hij de beste oplossing in termen van armatuuruitvoering, maximale mastafstand en systeemvermogen.

LED Road Calculator
Leer meer over LED´s
Leer meer over LED´s

Leer meer over LED´s

Learn LED, ondersteund door de Philips Lighting Academy, is een manier om een expert in LED´s te worden, waar, wanneer en hoe u dat wil. Bekijk de tutorials en video’s en gebruik onze woordenlijst om snel te vinden wat u zoekt.

Learn LED-app
Mini300 LED-app
Mini300 LED-app

Mini300 LED-app

Een bewegingsdetector in combinatie met een daglichtsensor maakt verdere energiebesparingen mogelijk. Onze Mini300 LED gen2-app biedt gebruikers controle op manieren die eenvoudig niet mogelijk zijn bij andere armaturen.

Mini300 LED gen2
LED-schakelaar
LED Road Calculator

LED-schakelaar

Selecteer uw huidige lamp en de vervanger ervan en zie hoeveel u kunt besparen door over te schakelen op LED´s.

LED-schakelaar
Hue – Consumentenverlichting
Hue consumentenverlichting

Hue - consumentenverlichting

Maak kennis met de Hue-app. De verbazingwekkende manier om elke Philips Hue-lamp in uw woning te regelen. En dat alles in de palm van uw hand. Hij laat de lichtschakelaar eruitzien of hij afkomstig is uit de Middeleeuwen.
Met Hue ziet u licht op een geheel nieuwe manier. Hue laat u spelen met tint, contrast en kleur en creëert elke sfeer die u zich kunt voorstellen Hij is slim, intuïtief en connected. Het is veel meer dan zomaar een lamp.

Lighting Hub-app
Philips Lighting Catalogue app
Licht Catalogus app

Philips Lighting Catalogue

Ervaar zelf het gemak van de nieuwe Licht Catalogus app, inclusief prijzen.

Nooit meer twijfelen of je over de laatste informatie beschikt, nooit meer wachten op de nieuwigheden... Voortaan ben je altijd overal 100% up-to-date.

Download hier de app:

Lighting Hub-app

Video's

Woorden zeggen veel, maar soms is het gewoon beter dingen in actie te zien.

Werp eens een blik op onze video's, die allerlei soorten inspirerende en educatieve informatie bevatten. MU wilt misschien een productdemonstratie bekijken? Een casestudy van een project dat lijkt op dat van u? Of misschien gewoon wat leuke dingen die u kunt doen met licht? Als u het erg leuk vindt wat u te zien krijgt, zou u zich kunnen abonneren op ons YouTube-kanaal.

Bekijk alle video's

Samen nieuwe waarde maken

Vind uw dichtstbijzijnde dealer of partner

Kies uw land uit de onderstaande lijst
om de dichtstbijzijnde dealer of partner te vinden.

Dealer of partner zoeken

Blik op de wereldkaart

De Lighting
Academy

Laat uw bedrijf
groeien

Leer meer over licht met onze video's en webinars.

Leer meer

Ontdek de wereld van OLED-verlichting

Bekijk onze video die u meeneemt naar de wereld van OLED-verlichting en ontdek wat die voor u kan betekenen.

Leer meer over OLED

Toepassing van LED´s bij Reggs

Leer meer over LED´s

LED´s kunnen allerlei soorten mogelijkheden brengen voor uw ontwerpwerk; zelfs enkele die u niet zou verwachten.

Bekijk wat LED´s kunnen doen

Luminous Talks

Bekijk enkele hoogtepunten van het recente Luminous Talks-evenement in New York.

Bekijk ons webinar

Video met het beste uit Luminous