Tools en literatuur

Ondersteuning voor je verlichtingsprojecten

Philips heeft een grote diversiteit aan tools die je kunnen helpen bij al je verlichtingsprojecten. Wat de eisen ook zijn, van de verlichting van individuele woningen tot grootschalige industriële verlichting en alles wat daartussen ligt, we hebben een tool die aan jouw behoeften tegemoet komt.

Met verlichtingssimulatiesoftware zoals onze plug-ins voor DIALux, Relux en Autodesk 3ds MAX design kun je exact de juiste verlichting ontwerpen. Ook heb je volop keuze uit onze mobiele apps, ontworpen om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt als je onderweg bent. En onze online Productcatalogus bevat gegevens over het hele assortiment van Philips, dus je kan er zeker van zijn dat je een product vindt dat aan jouw eisen voldoet.

Verlichtingssimulatiesoftware

Plug-in voor DIALux, Relux en 3ds Max

Download hier de laatste plug-ins voor verlichtingssoftware voor DIALux, Relux en 3ds Max design, zodat het makkelijker is om de juiste armatuur te vinden voor je verlichtingsproject.

Revit-bibliotheek

Bij Philips streven we ernaar je op de best mogelijke manier te ondersteunen. De Revit-bestanden die we aanbieden zijn ontwikkeld met flexibiliteit in gedachten. We hebben onze modellen schaalbaar gemaakt en ze van eigenschappen voorzien waarmee je het model kan toespitsen op jouw behoeften.

Bibliotheek van 3D-armaturen voor buitenverlichting

Download hier de nieuwste 3D DWG bestanden uit ons assortiment met armaturen voor buitenverlichting. Je kan deze bestanden eenvoudig uploaden in je 3D-software om stedelijke omgevingen te creëren voor je buitenproject.

Tools

Andere hulpmiddelen

Onze mobiele apps

Hue consumentenverlichting
Servicetag-app

Mini300 LED PC-app

Een bewegingsdetector in combinatie met een daglichtsensor maakt verdere energiebesparingen mogelijk. Onze Mini300 LED PC-app biedt gebruikers controle op manieren die eenvoudig niet mogelijk zijn bij andere armaturen.

Hue consumentenverlichting
Servicetag-app

Philips lighting Catalogue

Heb je ‘m al?
Dé Philips lighting Catalogue app

De onmisbare Philips lighting Catalogue app met productinformatie, prijzen en bestelgevens, altijd en overal beschikbaar.

Download hier de app:

Hue consumentenverlichting
Servicetag-app

Servicetag

Het gebruik van LED's voor buitenverlichting is een groeiende trend dankzij de hoge lichtkwaliteit en de energiezuinigheid van LED-technologie. Maar het onderhoud van LED-armaturen is complexer dan dat van traditionele armaturen en vereist andere vaardigheden en processen. Toch neemt de druk op het snel lokaliseren en verhelpen van storingen toe om redenen van veiligheid en efficiëntie.

Daarom worden de nieuwste Philips-armaturen en -masten, evenals de dozen waarin ze worden geleverd, voorzien van een servicelabel met een uniek QR-identificatiesysteem waarmee je elk product afzonderlijk kan identificeren.

Download nu de Philips Servicetag-app en geniet van sportinformatie en services!

Videos

Woorden zeggen veel, maar soms is het gewoon beter dingen in actie te zien.

Werp eens een blik op onze video's, die allerlei soorten inspirerende en educatieve informatie bevatten. MU wilt misschien een productdemonstratie bekijken? Een casestudy van een project dat lijkt op dat van u? Of misschien gewoon wat leuke dingen die u kunt doen met licht? Als u het erg leuk vindt wat u te zien krijgt, zou u zich kunnen abonneren op ons YouTube-kanaal.

Geïnspireerd?

Neem contact met ons op

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met ons lokale klantencentrum.

Waar te koop

Ontdek waar je onze producten kan kopen bij de dichtstbijzijnde distributeur of partner.