Verlichtingssimulatiesoftware

Plug-in voor DIALux, Relux en 3ds Max design

Download de laatste bijgewerkte versie van de Philips Product Selector voor DIALux, Relux en 3ds Max design, zodat het makkelijker is om de juiste armatuur te vinden voor je verlichtingsproject.

Philips Revit-bestanden

De Revit-bestanden die we aanbieden zijn ontwikkeld met flexibiliteit in gedachten. We hebben onze modellen schaalbaar gemaakt en ze van eigenschappen voorzien waarmee je het model kan toespitsen op jouw behoeften.

Demonstratievideo´s

Software

Aanbeveling van Philips voor simulatiesoftware voor verlichtingstoepassing:

*Vraag je lokale vertegenwoordiger naar de verkrijgbaarheid van Calculux Area.

Softwarelinks

Contact

Voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen.

Andere relevante links

Tools voor je Philips-verlichtingsprojecten