Meer merken van

Heb je ‘m al?
Dé Philips Lighting Catalogue app

De onmisbare Philips Lighting Catalogue app met productinformatie, prijzen en bestelgevens, altijd en overal beschikbaar.

Echte professionals gebruiken professionele hulpmiddelen.

Verspil je tijd niet met eindeloos zoeken naar informatie over producten. Echte professionals gebruiken de beste hulpmiddelen om sneller en efficiënter hun dagelijkse werk te verrichten.

Zoals de Philips Lighting Catalogue app.

Die zit boordevol gemakkelijk te gebruiken functies en geeft onmiddellijk toegang tot het juiste product of informatie voor elke behoefte, en dat alles gewoon op jouw smartphone of tablet. Dat maakt de Philips Lighting Catalogue app onmisbaar voor professionele installateurs.

Menuscherm Tarifa-app

Download nu de Philips Lighting Catalogue app en overtuig jezelf!

NIEUW: Met de filterfunctie vind je meteen wat je zoekt

• Eén klik verwijderd van alle hulpmiddelen, handig bij elkaar, bijvoorbeeld de standaard lichtplannen of MASTERLED overzicht

• ‘Waar te koop’: Eén overzicht met alle verkooppunten bij jou in de omgeving

• Personalisatie: je eigen boodschappenlijst samenstellen en doorsturen via mail

NIEUW: Snel en gericht zoeken met de filterfunctie

Via het filtermenu kan je uit een lange lijst producten meteen  het gewenste type selecteren.  Hiermee is eindeloos scrollen voorbij.

Vandaag de innovaties van morgen

Echte professionals houden de vinger aan de pols. Met dé Philips Lighting Catalogue app blijf je op de hoogte van de nieuwste LED productontwikkelingen.

Productscherm Tarifa-app

Overzicht verkooppunten

Heb je gevonden wat je nodig hebt? Onder ‘Waar te koop’ vind je het overzicht met alle verkooppunten bij jou in de omgeving en de contactgegevens van jouw vaste Philips leverancier.  Snel en makkelijk gevonden.

Productvergelijkingsscherm Tarifa-app

Andere nuttige links

Neem contact op met ons

Heb je nog vragen?
Aarzel niet en neem contact op met ons.

Kies het juiste product, met tijdbesparende hulpmiddelen

Een partner die jouw uitdagingen begrijpt, bespaart je tijd. Daarom ondersteunen wij jou met alle informatie, en hulpmiddelen die je nodig hebt voor tijdens of na jouw aankoop. Van LEDtube selectietool tot de CoreLine lichtplan calculator, hier vind je het allemaal.