Meer merken van

Renovatie Zeeburgertunnel,  

Amsterdam

Zeeburgertunnel,
Amsterdam, Nederland


De Zeeburgertunnel in Amsterdam is de derde tunnel in Nederland die wordt uitgerust met T-line
Zeeburgertunnel Amsterdam

Algemeen
gesproken

werkt de installatie automatisch"
Zeeburgertunnel, Amsterdam

Achtergrond

 

In juni 2011 kreeg VolkerRail opdracht van Rijkswaterstaat om de verlichtingsinstallatie te vervangen. In het selectieproces met Rijkswaterstaat en Vialis werden diverse leveranciers benaderd. Philips kwam voor iedereen als beste tevoorschijn.

tunneluitgang

Het project

 

Een belangrijk voordeel van Philips is dat het de enige leverancier in Nederland was die al ervaring had met LED-verlichting in tunnels. We hebben toen onderzocht of zij konden voldoen aan het programma van eisen voor dit project.  De Zeeburgertunnel in Amsterdam is de derde tunnel in Nederland die wordt uitgerust met T-line. De T-line biedt diverse voordelen ten opzichte van gelijkwaardige verlichtingsoplossingen voor tunnels.


T-line is voorzien van beproefde LED-technologie en het oppervlak van de T-line is glad, waardoor de armatuur gemakkelijk te reinigen is. Daarnaast hoeven de lampen niet meer vervangen te worden tijdens de normale nuttige levensduur van de installatie, wat de onderhoudskosten voor Rijkswaterstaat significant verlaagt. Bovendien gaan de LED´s ten minste 15 jaar mee.

 

Ondek ook het TotalTunnel systeem. Dit connected verlichtingssysteem voor tunnels is het resultaat van al onze kennis en ervaring in LED technologie en regelsystemen.

Het team

Rijkswaterstaat

Vialis

Gerelateerde cases