Meer merken van

Energiebesparing

 

én lichtregeling

op de set

TV Markant,
Breda


OptiVision LED biedt maximale mogelijkheden voor energiebesparing en lichtregeling.
OptiVision LED van Philips valt bij iedereen in de smaak. Klant, installatiebedrijf, KNVB en spelers sommen diverse voordelen op.

Deze verlichting
is winst voor

het milieu, de buurtbewoners én voor onze club."

 

- Wim van 't Hoog, bestuurslid TV Markant Breda

TV Markant LED-sportverlichting

De uitdaging van de klant

 

Een van de grootste tennisverenigingen in Nederland, TV Markant, wilde haar verantwoordelijkheid nemen door te kiezen voor duurzame LED-verlichting. De velden liggen echter aan de rand van een woonwijk en veel bewoners waren bang voor extra lichthinder. Hoe hebben zij dit aangepakt?

TV Markant LED-sportverlichting

De juiste verlichting 

 

De robuuste Philips OptiVision LED-verlichting scoort erg goed op lichthinderreductie - wat voor de buurtbewoners prettig is. Ook hoeven de lampen niet meer op te warmen, waardoor het licht alleen brandt als er gespeeld wordt. Dat scheelt veel branduren. Door de 40.000 branduren hoeft deze verlichting sowieso de eerste 20 tot 25 jaar niet meer vervangen te worden. Het is bovendien een modulair systeem, zodat je bij een defect aan bijvoorbeeld de driver niet de complete lamp, maar alleen de driver eruit hoeft te halen. Dat scheelt extra kosten. Ook kun je de spots dimmen. Als er geen competitie is, worden ze standaard teruggedimd naar 70%, wat eveneens scheelt. Léon van Leeuwen (KNLTB) prijst de overstap naar OptiVision LED:"TV Markant is een goed voorbeeld dat ook andere tennisverenigingen over de streep kan trekken."

 

Weten wat LED-verlichting voor uw club kan betekenen? Ga naar onze sportpagina

  • OptiVision LED Gen2 BVP515/BVP525
    OptiVision LED Gen2 BVP515/BVP525
    Het OptiVision gen2 LED-schijnwerpersysteem van Philips biedt een complete oplossing voor verlichtingstoepassingen voor algemene en recreatiesportterreinen, van de eenvoudigste tot...

Gerelateerde projecten