Meer merken van

Hoe LED-verlichting

extra punten scoort

AHC IJburg,
Amsterdam


OptiVision LED biedt maximale mogelijkheden voor energiebesparing en lichtregeling.
Hockeyclub met LED-sportverlichting

Betere verlichting
terwijl

het stroomverbruik flink is afgenomen"

 

- Evert Jan de Vries, secretaris AHC IJburg

AHC IJburg LED-sportverlichting
AHC IJburg LED-sportverlichting

De uitdaging van de klant

 

Voor de nieuwe velden wilde AHC IJburg het beste licht, maar wel zo duurzaam mogelijk. De eigenaar van het sportpark, de gemeente Amsterdam, liet zich door de installateur overtuigen dat Philips OptiVision LED de beste verlichtingsoplossing was. In een pilot werd het bewijs geleverd. De OptiVision blijkt niet alleen zeer energiezuinig, maar biedt ook vele andere voordelen...

AHC IJburg LED-sportverlichting

De juiste verlichting 

 

Veel clubleden waren namelijk bang dat ze last zouden krijgen van het felle licht óf juist de bal niet meer zouden zien. Het tegendeel blijkt echter waar. Reacties van clubleden: "Je ziet de bal veel beter, er zijn minder schaduwvlekken. Geweldig licht!" Ook de keuze voor milieuvriendelijke verlichting wordt gewaardeerd. Dat je het licht snel aan- en uit kunt zetten is een extra pluspunt, naast het feit dat het licht zelfs gedimd kan worden. Volgens installateur Oostendorp Nederland zullen de spelers het verschil amper merken als een van de modules het onverhoopt zou begeven. Dit komt door het unieke multilayer-systeem waarbij de lichtvlakken elkaar overlappen. Maar mocht dit het geval zijn, dan kan het probleem nog dezelfde dag worden opgelost. Omdat niet het hele armatuur, maar alleen de module hoeft te worden vervangen. "Zoals je vroeger een lamp verving, zo kunnen we nu snel een module vervangen. Daardoor zijn de kosten voor onderhoud vele malen lager dan voorheen."

 

Weten wat LED-verlichting voor uw club kan betekenen?

5 voordelen van sportveldverlichting

50% energie-besparing
Verlichting is direct inzetbaar
Minder lichtverspilling
Verlicht naar behoefte
Weinig onderhoud nodig
 • OptiVision LED Gen2 BVP515/BVP525
  OptiVision LED Gen2 BVP515/BVP525
  Het OptiVision gen2 LED-schijnwerpersysteem van Philips biedt een complete oplossing voor verlichtingstoepassingen voor algemene en recreatiesportterreinen, van de eenvoudigste tot...
  • Innovatieve schijnwerper met speciale optieken die een maximaal optisch rendement verzekeren en een nauwkeurige lichtverdeling mogelijk maken met een minimum aan lichtverspilling.
  • Geavanceerde systeemregelaars van Philips maken een extra energiebesparing tot 65% mogelijk bij toepassingen voor terreinverlichting.
  • Minimale onderhoudskosten dankzij LED's met lange levensduur, het temperatuurbeheersysteem van de armatuur en de betrouwbare IP66-driverdoos.

Gerelateerde projecten