Meer merken van

Perfecte
displayverlichting

SuperTrash, Amsterdam, Nederland


Ontdek hoe winkelverlichtingsoplossingen stijl brengen in de SuperTrash-winkels.
Een SuperTrash-klant kijkt naar haar reflectie in de Philips AmbiScene Mirror (lichtinstelling 'Day')

Net als wij
wil Philips

kwaliteit leveren. Dat hebben ze niet alleen laten zien met hun verlichtingsconcept, maar ook met hun hele aanpak en hun innovatieve oplossingen."

 

- Ingmar Brenninkmeijer, Hoofd Retail, SuperTrash

Philips-verlichting verlicht de koffiebar in de SuperTrash-winkel in Amsterdam
Kleding hangt op een rek bij SuperTrash, verlicht door Philips-winkelverlichting

De uitdaging van de klant


SuperTrash is wereldberoemd kledingmerk. Het merk heeft eigen winkels in 32 landen en 2000 winkels die het merk voeren. Voor de nieuwe flagshipstore in Amsterdam wilde het bedrijf het gevoel van een kledingboetiek combineren met de service van een hotel. Zou licht het juiste effect kunnen creëren?
Een vrouw winkelt bij SuperTrash, een winkel met Philips-winkelverlichtingssystemen en innovatieve paskamerverlichting

De juiste verlichting

 

Luxe kleding zoals die in SuperTrash heeft het juiste licht nodig. Niet alleen om de kwaliteit van de kleding te tonen - de klanten moeten in de winkel ook kunnen zien hoe ze er buiten de winkel uitzien.

 

De modeverlichting van Philips paste perfect op deze eis. EcoStyle-LED-spots werden geïnstalleerd om een atmosfeer te creëren in de winkel en de kleding te verlichten. Het briljante lichtspectrum betekent dat de kleuren van kleding er precies zo uitzien als de bedoeling is. Klanten hoeven niet meer naar buiten te lopen om te zien hoe de kleding er werkelijk uitziet. InteGrade LED werd geïnstalleerd om de displays op de schappen helder en aantrekkelijk te laten uitkomen. Deze 'onzichtbare' LED-verlichting is geschikt voor bijna elk schap of display.

 

Het hoogtepunt van het nieuwe verlichtingssysteem is de paskamerverlichting. De Ambiscene-spiegel kan schakelen tussen de instellingen 'avond', 'kantoor' en 'daglicht' met een druk op de knop. Dit geeft de klanten de mogelijkheid om te zien hoe de kleding er in verschillende contexten uitziet.

 

Op verzoek van SuperTrash hebben we de Ambiscene-spiegel aangepast met nachtclubmuziek als de klant de instelling 'avond' kiest. Verlichting en geluid creëren samen de perfecte sfeer.

  • InteGrade LED engine system
    InteGrade LED engine system
    Philips InteGrade LED-modulesysteem – compacte lineaire LED-verlichting voor maximale ontwerpvrijheid InteGrade LED-modulesysteem. Het InteGrade LED-modulesysteem biedt een duurzam...

Uitstraling perfectioneren
met licht

Het team

SuperTrash

Ontwerper

Naar de website

Gerelateerde cases