Meer merken van

Klaar voor
een schitterende

toekomst

Opel garage Barto
Hoogstraten, Belgie


Bij Barto beseffen ze dat technologie maar een deel van het verhaal is. Waar het echt om draait is dat de oplossing een perfecte match is met de behoeftes van het bedrijf. "Om de beste oplossing te vinden moet je net even verder kijken."
Een LED verlichtingsoplossing voor  showroom en werkplaats

Ons bedrijf
heeft een

grote sprong voorwaarts gemaakt en dat zie je ook aan de verlichting."

 

- Guy Bartholomeeusen

Maxos garageverlichting bij Barto
Maxos lichtlijnen in Barto garage

De uitdaging van de klant

 

Een van de uitdagingen die Solution leader Ronnie Kerseman bij dit project tegenkwam, waren de producten zelf - auto's. "Er zijn andere vereisten voor verlichting in de werkplaats dan in de showroom. Bij beide moesten de energiekosten minimaal zijn, maar wel op de meest functionele en effectieve manier."

Accentverlichting in showroom Opel garage Barto

De juiste verlichting 

 

Voor de showroom waren ze op zoek naar een zachte, prettige lichtverdeling, zodat de auto's optimaal verlicht zouden worden. Daarom is er gekozen voor de Maxos-lijnen met hangende armaturen. Deze zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een goede accentverlichting. Door stervormige lichtbronnen te gebruiken in plaats van lijnvormige, worden er losse lichtpunten geprojecteerd op de auto's, wat ze extra glans geeft. "Barto wilde echt een statement maken, een stap in de toekomst. Men vindt LED nu nog 'moderne' verlichting, maar het duurt niet lang meer of elke andere technologie wordt gezien als ouderwets. Deze oplossing is echt toekomstbestendig."

 

"Elk detail klopt en dat zie je!"

 

Leer meer over LED-verlichting

Gerealiseerde besparingen

Overzicht van besparingen behaald met een led lichtoplossing die zowel voorziet in functionele als accentverlichting
  • Maxos LED Industry 4MX850
    Maxos LED Industry 4MX850
    De Maxos LED Industry is een verlichtingsoplossing met een korte terugverdientijd die tegelijk voldoet aan alle relevante normen voor supermarkten en industriële toepassingen. Voor...

Gerelateerde cases