Meer merken van

Financiële zaken

goed belicht

De Lage Landen,
Eindhoven, Nederland


Prachtige eyecatchers zijn het resultaat van een samenwerking tussen Philips en De Lage Landen. Zowel buiten als binnen is de zaak knap verlicht.
lage landen eindhoven philips verlichting

De verlichting
is functioneel,

decoratief én subtiel. Het draagt bij aan de uitstraling en allure die past bij een internationaal succesvol bedrijf als De Lage Landen. Bovendien realiseren we een flinke besparing op het overall energieverbruik."

 

- Jan Kusters, lid Raad van Bestuur DLL International B.V.

lage landen buitenverlichting
lage landen verlichting

De wens van de klant

 

De Lage Landen wilde haar pand een boost geven. Ze stapten over op het Nieuwe Werken en daar paste de oude verlichting niet meer bij.

lage landen gebouw

De juiste verlichting 

 

Net als Kusters is projectleider Jan van Essen merkbaar trots op het eindresultaat. “Een van de pronkstukken is de met een luifel overdekte nieuwe entree. De luifel wordt aangestraald door Amphilux-spots en eColor Graze LED-armaturen, wat zorgt voor een blauw accent. De onderdoorgangen zijn voorzien van dezelfde LED-armaturen, waardoor een mooie blauwe lichtlijn ontstaat. Dit zorgt in combinatie met het functionele witte licht van de speciaal voor dit project gemaakte wandarmaturen voor een ingetogen en tegelijkertijd heel fraaie lichtsensatie. ”Veel aandacht is ook besteed aan het parkeerterrein, benadrukt Van Essen. “We hebben gekozen voor het strakke ontwerpen zachte lichtniveau van de Straightline. Omdat de originelelichtpunten zijn verlaagd, valt het licht alleen op het terrein zelf. Aanpalende gebouwen komen optimaal tot hun recht.”

 

Het Nieuwe Werken was nog nooit zo prachtig belicht.

 

LED bedrijfsverlichting

 • eW Graze Powercore BCS419
  eW Graze Powercore BCS419
  Tal van architecturele constructies vereisen een lineaire armatuur die in staat is meerdere etages gelijkmatig te verlichten. Met de eW ColorGraze MX Powercore heeft u een regelbaa...
  • Superieure lichtkwaliteit, consistentie en lichtopbrengst dankzij Philips Color Kinetics Optibin- en Chromasync-technologieën.
  • Eenvoudige installatie en lange productlengten mogelijk door Philips Powercore-technologie.
  • Statische en dynamische verlichtingseffecten kunnen worden ontworpen, weergegeven en aangepast via controllers van Philips Color Kinetics.
 • StraightLine BDP710
  StraightLine BDP710
  Architecten, stadsontwikkelaars, gemeentebesturen… allen hebben ze de vereiste verlichtingsniveaus nodig om de veiligheid en het comfort en welzijn van de burgers te verzekeren, zo...
  • Unieke vormgeving behoudt het karakter van de stedelijke omgeving
  • Gebouwd rondom het LEDGINE-platform: zeer efficiënt, praktisch en opwaardeerbaar
  • Richtbare lichtmodules

Gerelateerde cases