Meer merken van

Benadrukken van

luxueuze ruimten

Rafayel Hotel,
Londen, Verenigd Koninkrijk


Ontdek hoe energiezuinige verlichting de gasten van hotel Rafayel verrukt.
Hotelverlichting van Philips verlicht dit Rafayel hotel met energiezuinige verlichting

Groen 
zijn

is onze algemene doelstelling, maar zonder afbreuk te doen aan de luxe die de moderne tijd ons biedt. Ik hoop onze gasten de uitzonderlijke waarde te bieden van een luxueus verblijf in een zorgeloze oase.”

 

- Dhr. Ike Latif, ontwikkelaar van het Rafayel Hotel

De bar van het Rafayel hotel maakt gebruik van energiezuinige hotelverlichting van Philips
De mooie en energiezuinige verlichting van Philips in het zwembad van het Rafayel Hotel zorgt voor een ontspannend effect

De uitdaging van de klant

 

Het Rafayel hotel wilde zijn gasten iets speciaals bieden. Als een van de nieuwste luxueuze accommodaties van Londen, gevestigd in een post-industrieel gebied, was het belangrijk de gasten een buitengewone ervaring te bieden. Zou licht kunnen helpen een gevoel van luxe en comfort te creëren?

De lampen in de lounge van dit Rafayel hotel helpen een unieke en gedenkwaardige beleving te leveren voor de gasten

De juiste verlichting 


Philips hotelverlichting zorgde voor een dynamische sfeer zowel binnen als buiten het hotel. In de zeven exclusieve suites die uitzicht bieden over de rivier kunnen gasten hun batterijen opladen met ‘lichttherapie’. Het slimme verlichtingssysteem, dat wordt bediend met een afstandsbediening, laat de gasten kiezen uit een menu van aangename sfeermogelijkheden.

 

In de openbare ruimten van het gebouw is de hotelverlichting gebruikt om een gevoel van glamour en raffinement te creëren. De lampen zijn zorgvuldig gepositioneerd om het interne decor te markeren en tegelijk de sociale ruimten een rustgevende sfeer te verlenen. In de kern van het gebouw, waar zich geen ramen bevinden, worden van kleur veranderende iColor koofarmaturen gebruikt voor het nabootsen van de natuurlijke lichtpatronen die buiten optreden.

 

Ook de gevel van het gebouw heeft een prachtig nieuw aanzien gekregen met behulp van LED schijnwerpers. Deze armaturen geven het hotel een iconische verschijning zonder dat ze ongewenste lichtverontreiniging veroorzaken voor de bewoners in de omgeving.

 

Rafayel heeft een indrukwekkend voorbeeld gesteld voor andere hotels. De onderneming heeft met behulp van licht een unieke en gedenkwaardige beleving voor haar gasten gecreëerd. En dankzij de energiezuinige verlichting draagt het hotel ook zijn steentje bij voor het milieu.

  • iColor Cove QLX BCX444
    iColor Cove QLX BCX444
    iColor Cove QLX is een compacte lineaire LED-armatuur die verzadigde kleuren en dynamische effecten produceert in koven, accentruimten en andere binnenruimten. De armatuur is verkr...
  • MASTER LEDbulb
    MASTER LEDbulb
    Het Philips MASTER LEDbulb assortiment levert een dimbaar gloei-effect voor een gastvrije, warme ambiance, wat het ideaal geschikt maakt voor algemene verlichtingstoepassingen in d...

Zo maken we
een hotel 
huiselijk

Het team

Rafayel Hotel

De klant

Naar de website

LATIS

Verlichtingsontwerper

Naar de website

Gerelateerde cases