Meer merken van

Creëren van

sociale ruimten

Faculty Club Tilburg University, Tilburg, Nederland  


Ontdek hoe LED restaurantverlichting de Faculty Club verandert in een betoverende ontmoetingsplaats.
Het restaurant van de Faculty Club van Tilburg University is fris en modern dankzij Philips restaurantverlichting

Met zijn duurzame materialen,
overvloedige ruimten

en geraffineerde details is de Faculty Club tegelijk zowel sober als chic. We zijn erin geslaagd een verlichtingsoplossing te vinden die zowel multifunctioneel als energiezuinig is, die puurheid uitstraalt en tegelijk ook vriendelijk is voor de ogen. Dit alles dankzij de voortreffelijke samenwerking met Philips."

 

- Harm Timmermans, partner Shift Architecture Urbanism, Rotterdam

 

Philips Lighting verlicht de ontmoetingsruimte Faculty Club van Tilburg University

De uitdaging van de klant

 

Tilburg University wilde mensen bij elkaar brengen. In juni 2011 opende zij de Faculty Club, een plaats waar leden van de universiteitsgemeenschap elkaar kunnen ontmoeten. Om de juiste sfeer te scheppen in het restaurant met 80 stoelen en de ontvangst- en vergaderruimten was moderne verlichting vereist.

De juiste verlichting 

 

Om van de Faculty Club een populaire ontmoetingsplaats te kunnen maken, moest hij een uitnodigende sfeer hebben. De universiteit overwoog diverse mogelijkheden voor de restaurantverlichting voordat zij besloot voor een 100% LED-oplossing. Het was belangrijk dat de lampen konden worden aangepast aan verschillende gelegenheden in het pand, en de dimmogelijkheden van de LED´s maakten dat mogelijk.

 

LuxSpace downlights werden geïnstalleerd in de ingangen en toiletten, wat zorgt voor een warm welkom voor de gasten. Hun verblindingsvrije prestaties leveren een duidelijk zicht en een rustgevende sfeer. StyliD spotlights werden rondom het gebouw geplaatst voor het creëren van betoverende verlichtingseffecten. Voor de algemene verlichting werden Dayzone armaturen gekozen. Hun op daglicht lijkende prestaties scheppen voor bezoekers de perfecte sfeer voor gezelligheid en ontspanning.

 

De nieuwe verlichting in restaurant en vergaderkamers heeft de Faculty Club omgevormd. De lampen passen perfect bij de stijl van het pand en verlenen het een sobere en tegelijk toch luxe kwaliteit.

 

Dankzij de lange levensduur van LED´s heeft de restaurantverlichting in de Faculty Club jarenlang geen onderhoud nodig.

 

Leer meer over onze systemen voor horeca verlichting

  • DayZone/DayZone Round BBS560/561
    DayZone/DayZone Round BBS560/561
    Als het aankomt op algemene verlichting voor kantoren zoeken klanten naar mogelijkheden om de voordelen te benutten die LED-technologie kan bieden; duurzaam, aantrekkelijke vormgev...

Lichtverdeling Faculty club Tilburg University

lichtverdeling-faculty-club-tilburg-university

Maatschets Faculty Club Tilburg

maatschets-faculty-club-tilburg

Fonkelende conversaties
met licht

Het team

Tilburg University

De klant

Shift Architecture Urbanism

Architect

Van Delftgroep

Installateur

Livingprojects BV

Technisch adviesbureau

Gerelateerde cases