Meer merken van

Een koninklijke

toegangspoort creëren

 

Meydan Vip-brug & Koninklijke brug, Dubai, VAE

 

Ontdek hoe gekleurde LED-verlichting belangrijke gasten welkom heet op de Meydan-bruggen

Onderhoudsvrije buitenoplossingen door buitenverlichting van Philips

Licht heeft de
Meydan-brug

getransformeerd in een spectaculair oriëntatiepunt dat op kilometers afstand zichtbaar is''
Meydan-bruggen, Dubai, verlicht met de brugverlichting van Philips
Onderhoudsvrije buitenoplossingen door buitenverlichting van Philips

De uitdaging van de klant

 

De Meydan-brug is een wonder van architectuur. Hij verbindt het Meydan-hotel met de hoofdweg. De golvende vorm en opvallende constructie worden door miljoenen mensen per jaar bewonderd. Zou licht de constructie kunnen transformeren in een modern oriëntatiepunt voor de Dubai World Cup in maart?

Gekleurde LED-verlichting zorgt voor een opvallend resultaat in Meydan, Dubai

De juiste verlichting

 

De Meydan-brug en de kleinere Koninklijke brug zijn belangrijke bezienswaardigheden van Meydan. Elk jaar als de Dubai World Cup wordt gehouden, rijden de koninklijke familie en andere vips over deze bruggen naar de racebaan. Philips kreeg de opdracht om de Meydan-brug met verlichting tot een waardige koninklijke toegangspoort en een architecturaal oriëntatiepunt te maken.

 

De specifieke vereisten waren dat de brug moest worden verlicht met blauw licht en dat het systeem onderhoudsvrij moest zijn. Om dit te realiseren pasten we eColor Graze Powercore-armaturen aan met blauwe LED-lampen.
Er werd een complete studie gemaakt van de tekeningen en de locatie, en de conclusie was dat het 2-ft product perfect zou passen bij de golvingen van de brug.

   

Sinds de installatie van de verlichting is de brug een visueel feest geworden dat van kilometers afstand zichtbaar is. Het blauwe licht past perfect bij de opvallende vorm van de brug en onderstreept de vorm bovendien met een doorlopende lichtlijn.


Na de installatie van de verlichting van de Meydan-bridge vroegen de managers van het bedrijf om de Koninklijke brug op dezelfde manier te verlichten. Philips leverde hetzelfde product en de installatie werd binnen zes weken voltooid.

 

Leer meer over LED-verlichting voor bruggen, monumenten en gevels.

  • eColor Graze MX Powercore BCS439
    eColor Graze MX Powercore BCS439
    Tal van architecturele constructies vereisen een lineaire armatuur die in staat is meerdere etages gelijkmatig te verlichten. Met de eColor Graze MX Powercore heeft u een regelbaar...

Gerelateerde cases