Meer merken van

Enorme kansen

met LEDtubes

voor industrie en distributie

Enorme kansen met LEDtubes voor industrie en distributie


Meer dan 60% besparen op energie en onderhoud en je investering binnen een jaar terugverdienen? Stap dan nu over op MASTER LEDtubes. 

Slim investeren, waar begin je?


Nu de economie weer behoorlijk aantrekt zoek je als ondernemer misschien mogelijkheden om te investeren. Met name maatregelen om op kosten te besparen vormen hierbij een logische keus en verlichting vormt hier vaak een van de hoogste kostenposten waar relatief eenvoudig veel geld is te besparen.

Investeren zonder renoveren


Nu stellen ondernemers investeringen in licht soms uit vanwege verhuisplannen of omdat de huidige werkdruk het niet toe laat om te renoveren. In die gevallen bieden Philips MASTER LEDtubes enorme kansen. Het vervangen van zowel TL-D en TL5 buizen kan enorm snel zonder de huidige installatie te vervangen en levert direct een besparing tot circa 60 á 70% van de energie- en onderhoudskosten. En in veel gevallen kan de investering al in een jaar worden terugverdiend. Een eventuele latere investering in LED-armaturen kan daardoor vaak met deze directe besparingen worden bekostigd.

Laat ons je besparing voorrekenen

 

Neem de eerste stap om tot 70% op energie en onderhoud te besparen. Laat je door ons voorrekenen welke investering en terugverdientijd haalbaar is in jouw geval


Bespaar nu

Een terugverdientijd tot minder dan een jaar?


De terugverdientijd is met name het gevolg van enorme energiebesparingen: MASTER LEDtubes kunnen bij 4000 branduren per jaar als binnen 12 maanden worden terugverdiend bij een energieprijs van € 0,12 per kWh. De terugverdientijd is echter ook afhankelijk van andere zaken. Zo kan ook op onderhoudskosten. Met een levensduur tot 60.000 branduren, kunnen MASTER LEDtubes met gemak meer dan 10 jaar branden. De installatiekosten vormen eveneens een belangrijke, vaak onderschatte post. Zijn de LEDtubes snel en veilig te installeren en kan de lichtbundel makkelijk gericht worden op een werkplek of schap? Hier maakt Philips met 10 jaar ervaring op LED tubes het verschil. Tenslotte is ook de aanschafprijs van belang. Doordat enkel de lichtbron wordt vervangen vormen MASTER LEDtubes een interessante investering zonder af te dingen op de lichtkwaliteit.

De klant diende de buizen elke vier jaar te vervangen, maar dat is nu de komende zeventien jaar niet meer nodig. Dit levert pure winst op, vooral als je eraan denkt dat de fabrieksruimten 8 meter hoog zijn – dit bespaart het personeel een hele hoop tijd en moeite.

 

Ron Julio, Manager klantrelaties

Technische Unie, Haarlem 

Technische Unie, Haarlem

Snelle installatie en een hoge lichtkwaliteit


Industriële gebruikers zijn niet altijd bekend met het bestaan en het nut van certificeringen op verlichting. toch zijn deze vaak van groot belang om te garanderen dat de bestaande TL-armatuur naar behoren functioneert en zijn CE certificaten behoudt. Met Philips ben je hiervan verzekerd.
 

MASTER LEDtubes zijn 100% veilig en zonder gedoe te installeren. Ze voldoen aan veel standaarden en hebben alle benodigde certificeringen om zorgeloos te installeren, zonder ingewikkelde herbedradingen en onnodig hoog stroomverbruik van de resterende elektronica in de armatuur. Door een ruime keus in lengte, kleur en lichtopbrengst zijn LEDtubes perfect geschikt voor 1:1 vervanging van oude TL-buizen.