Meer merken van

Bedrijventerrein Kreitenmolen

Bedrijventerrein Kreitenmolen te Udenhout


De gemeente Tilburg (NL) wilt in samenwerking met Interpolis en Signify (voorheen Philips Lighting) de leefbaarheid en veiligheid op het bedrijventerrein Kreitenmolen in Udenhout gaan verbeteren. De gemeente investeert daarbij nu in slimme straatverlichting op het terrein, maar ook de bedrijfspanden worden voorzien van slimme verlichting.
Bedrijventerrein Kreitenmolen met slimme verlichting in Udenhout | Philips lichtontwerper

Project beschrijving

Het project Kreitenmolen bestaat uit een privaat en publiek deel. Het publieke deel bestaat uit het vervangen van de openbare verlichting.  Met smart lighting kunnen we bezoekers aan het bedrijventerrein laten weten dat ze gezien en gevolgd worden. Dit schrikt criminelen af en bevordert zo de veiligheid voor de ondernemers.
 

De bedrijfspanden van de ondernemers bevatten het private deel en worden voorzien van verlichting ten behoeve van het preventief beveiligen.

 

Kreitenmolen als proeftuin is voor Signify een belangrijke innovatie die trendsettend kan zijn voor andere terreinen binnen en buiten Nederland.

Lisan Crommentuijn ging voor Kreitemolen aan de slag met slimme verlichting | Philips Lighting

Cor Schreurs
ging voor Kreitemolen aan de slag met slimme verlichting

De vraag van de klant


Vanaf 21 december 2016 wordt Kreitenmolen een proeftuin waarin ondernemers hun omgeving veiliger en duurzamer kunnen maken

Bedachte oplossing


LiAS heeft een complete lichtvisie geschreven voor het gehele bedrijventerrein. Dit betrof zowel de openbare ruimte en de bedrijfspanden, meerdere locatiebezoeken waren hier onderdeel van. 
Bedrijventerrein in Undenhout verlicht door Slimme verlichting | Philips lichtontwerpers

Type project

Innovatie project

Samenwerking

In dit project werkt Philips Lighting samen met Interpolis. 

Doelgroep

De verlichting wordt geplaatst voor de ondernemers, bewoners en gebruikers van het bedrijventerrein Kreitenmolen in Udenhout. 
We delen hier graag met u onze recent opgeleverde projecten van idee en lichtoplossing tot het uiteindelijke resultaat.