Meer merken van

Laat je inspireren door

onze lichtprojecten

Wat kun je van licht applicatie specialisten verwachten

Wij als licht applicatie specialisten  (LiAS) ontwerpen en optimaliseren lichtoplossingen die informeren, amuseren en inspireren.

 

Licht voor kantoren, industrie, ziekenhuizen, winkels, hospitality, stadions, op de weg, in de binnenstad en andere publieke ruimtes. Kortom waar jij bent, daar zijn wij!


Van tekentafel naar realiteit, laat dat maar aan ons over. Het doel? Het verhogen van de productiviteit, sfeer, comfort en veiligheid en dat op een zo duurzaam mogelijke manier.

Recente projecten

 • KNVB Campus

  KNVB Campus

  Bekijk hier het KNVB Campus lichtproject over de vraag van de opdrachtgever en het advies van onze lichtontwerper.

 • ZiN Experience Sigro

  ZiN Experience Sigro

  Bekijk hier het ZiN Experience Sligro lichtproject over de vraag van de opdrachtgever en het advies van onze lichtontwerper.

 • Philips Indoor Positioning

  Philips Indoor Positioning

  Bekijk hier het lichtproject Indoor Positioning bij de Media Markt over de vraag van de opdrachtgever en het advies van onze lichtontwerper.

Het LiAS team

Highlights


Hier vind u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de lichtapplicatie, onze professionele dienstverlening, visualisatietechnieken, lichtberekeningtools , etc.
Buidling Information Modelling | Philips lichtontwerper

Revit


Building Information Modelling (BIM) is een digitale representatie van alle fysieke en

functionele kenmerken van een gebouw. 3D modellen van onze verlichtingsarmaturen zijn hierin essentieel.

Alles over lichtmetingen | Philips lichtontwerper

Lichtmetingen


Een lichtmeting geeft inzicht in de toestand en kwaliteitscriteria van een lichtinstallatie, bijvoorbeeld tunnelverlichting, openbare verlichting of terreinverlichting. De meting wordt meestal uitgevoerd om te controleren of de verlichting overeenkomt met het lichtplan.
Coreline lichtplan calculator | Philips lichtontwerper

Coreline lichtplan calculator

 

Even snel een lichtberekening maken? Met de CoreLine Lichtplan Calculator ontdek je in enkele minuten hoeveel en welk type CoreLine LED armaturen je nodig hebt voor je project!