Meer merken van

  We bring to light!

  Vijf expert teams tot uw beschikking

  Labruimte
  Werken met Innovation labs betekent zeker zijn van expertise, een brede blik en grondige applicatiekennis. Onze 90+ experts ondersteunen u met uw specifieke vraag of met uw grote, complexe  problemen. Wij bieden hoogwaardige testen, analyses en adviezen via 5 verschillende labs:
  Electromagnetic Compatibility & Wireless Connectivity lab

  Electromagnetic Compatibility & Wireless Connectivity lab


  Weet u zeker dat uw product elektrisch veilig is? Wilt u een draadloze connectiviteitsoplossing die betrouwbaar werkt? Beschikt u over de benodigde documentatie voor uw CE-certificatie? Het EMC lab ondersteunt u met gedegen EMC-advies, -tests en -certificering.

  Electronic Design Services lab


  Op zoek naar het slimme en compacte elektrische ontwerp? Wilt u producten maken die lang meegaan? Of wilt u ontwikkelen aan de hand van de principes Design Anywhere, Source Anywhere en Build Anywhere? Probeert u de kosten van uw PCB-design te reduceren? 
  Electronic Design Services lab
  Material Analysis lab

  Material Analysis lab


  Heeft uw prototype een schijnbaar onoplosbaar probleem? Wilt u weten waarom uw product niet werkt? Kampt u met een problematisch productieproces dat een snel een goede oplossing nodig heeft? Het Material Analysis lab staat voor u klaar!

  Reliability lab


  U wilt op korte termijn bewezen kwaliteitsproducten op de markt gaan zetten? Dan wilt u beschikken over de juiste levensduur- en betrouwbaarheidstesten. Breng uw prototype snel en kosteneffectief van concept naar pre-certificering. Maak kennis met het Reliability lab.
  Reliability lab
  Prototyping lab

  Prototyping lab


  Een concept tot leven brengen? Behoefte aan een snelle en accurate realisatie van uw ontwerp? Wilt u een werkplaats die uw applicatiedynamiek begrijpt? Breng een bezoek aan ons ervaren Prototyping lab.