We bring to light!

Vijf expert teams tot uw beschikking

Labruimte
Werken met Innovation labs betekent zeker zijn van expertise, een brede blik en grondige applicatiekennis. Onze 90+ experts ondersteunen u met uw specifieke vraag of met uw grote, complexe  problemen. Wij bieden hoogwaardige testen, analyses en adviezen via 5 verschillende labs:
Electromagnetic Compatibility & Wireless Connectivity lab

Electromagnetic Compatibility & Wireless Connectivity lab


Weet u zeker dat uw product elektrisch veilig is? Wilt u een draadloze connectiviteitsoplossing die betrouwbaar werkt? Beschikt u over de benodigde documentatie voor uw CE-certificatie? Het EMC lab ondersteunt u met gedegen EMC-advies, -tests en -certificering.

Electronic Design Services lab


Op zoek naar het slimme en compacte elektrische ontwerp? Wilt u producten maken die lang meegaan? Of wilt u ontwikkelen aan de hand van de principes Design Anywhere, Source Anywhere en Build Anywhere? Probeert u de kosten van uw PCB-design te reduceren? 
Electronic Design Services lab
Material Analysis lab

Material Analysis lab


Heeft uw prototype een schijnbaar onoplosbaar probleem? Wilt u weten waarom uw product niet werkt? Kampt u met een problematisch productieproces dat een snel een goede oplossing nodig heeft? Het Material Analysis lab staat voor u klaar!

Reliability lab


U wilt op korte termijn bewezen kwaliteitsproducten op de markt gaan zetten? Dan wilt u beschikken over de juiste levensduur- en betrouwbaarheidstesten. Breng uw prototype snel en kosteneffectief van concept naar pre-certificering. Maak kennis met het Reliability lab.
Reliability lab
Prototyping lab

Prototyping lab


Een concept tot leven brengen? Behoefte aan een snelle en accurate realisatie van uw ontwerp? Wilt u een werkplaats die uw applicatiedynamiek begrijpt? Breng een bezoek aan ons ervaren Prototyping lab. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief