Meer merken van

  Electronic Design Services lab


  Ons EDS lab is er volledig op ingericht u te ondersteunen met het ontwerp en management van printplaten. Onze diensten bestaan uit PCBdesign rule management, componentenregistratie en component data management binnen het elektrische en mechanische domein, CAD-E bibliotheek creatie, CAD-M 3D modellering, Electronic Design Automatisering en de interface met mechanisch design.

   

  Daarnaast bieden we een volledig trainingsprogramma aan waarmee u zichzelf expert maakt in Design Tools en -processen. We kunnen ook het volledige PCB-ontwerp voor u verzorgen. Met onze geavanceerde methoden en automatiseringstools voldoet het geproduceerde ontwerp aan al uw eisen met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid, compliance en planning.

  Onze belangrijkste competenties


  PCB-technologie en Design Rules Management

  Aan de hand van onze competenties en praktische ervaring op de gebieden van printplaatproductie, PCB-technologie en PCB-assemblage, hebben wij een uitgebreide lijst opgesteld van General Design Rules en rekenregels voor component footprints en interconnectietechniek (zoals reflow- en wave soldering). Het toepassen van de ontwerpregels en de verificatie van klantontwerpen tegen deze ontwerpregels dragen bij aan betrouwbare soldeerverbindingen en een hoge First Pass Yield tijdens het assemblageproces.
  Component Data Management en Bibliotheek Creatie
  Ons professionele team - gevestigd in Europa en China – creëert Electronics Design Automation (EDA) bibliotheken voor elektrische en elektromechanische componenten. Schematische symbolen, footprint geometrieën, 3D-modellen en eigenschappen van componenten zijn vastgelegd en opgeslagen in een mondiale database. De symbolen voldoen aan standaarden zoals IEC. Footprint geometrieën zijn geschikt voor verschillende soldeertechnieken, zoals wave en reflow solderen. De bibliotheken zijn te gebruiken bij hoge en lage assemblagevolumes.
  Electronics Design Automation en Printed Board Design
  De EDA ontwerp flow omvat verschillende geavanceerde procedures en werkwijzen. Concurrentie- en teamdesignmethoden zorgen voor kortere designschema’s. Designsimulatie en –verificatie zetten we in voor kwaliteitsgarantie. De ontwerp flow is gebaseerd op Expedition Enterprise en ontwikkeld door de Mentor Graphics Corporation. Een team van ervaren board designers zet geavanceerde methoden en automatiseringstools in om tegemoet te komen aan uw plannings- en designeisen.
  Component en Product Life Cycle Management
  Het managen van de kwaliteit en beschikbaarheid van technologieën, componenten en producten tijdens de ontwikkelings-, productie- en productieen onderhoudsfase resulteert in de laagst mogelijke kosten en risico’s voor onze klanten. Preference & Compliance Management (RoHS), ondersteunt het componenten selectieproces. Lifecycle Management garandeert de juiste component keuze en bijbehorende componentinformatie gedurende de hele levenscyclus.

  Maak kennis met onze experts

  Bij technische vragen

  Ton van Wanrooij
  Groepsleider, Electronic Design Services 
  Telefoon: +31 6 22 97 65 92
  ton.van.wanrooij@signify.com

  Algemeen

  Ben Broers
  Business Development Manager
  Telefoon: +31 40 27 48883
  b.m.f.broers@signify.com

  Bezoek onze andere labs:

  • Prototyping lab

   Prototyping lab

   Onze prototyping-experts creëren complete demonstratiemodellen en prototypen in een handomdraai.

  • Electromagnetic Compatibility & Wireless Connectivity lab

   Electromagnetic Compatibility & Wireless Connectivity lab

   Van tekentafel en (pre-)compliance tot geaccrediteerde EMC-testen, onze goed uitgeruste faciliteiten en vaardige professionals bieden alles wat u nodig heeft.