Meer merken van

  We bring to light!

  Wij zijn Philips Innovation labs


  Wij zijn Philips Innovation labs. Wij helpen u met het verbeteren van uw producten en systemen. Uitdagingen aangaan zit ons in het bloed. Startpunt is altijd het helder krijgen van uw vraag. Wat is de essentie van het probleem?

   

  Vervolgens kiezen we de methoden waarmee we uw prototype, product of proces aan een onderzoek onderwerpen. Voldoet het aan uw eisen en verwachtingen? Aan de hand van accurate metingen en tests maken we een gedegen analyse en plaatsen we het geheel in de juiste context. Werkt het product of proces naar behoren? En op (langere) termijn? Daarnaast geven we advies over hoe u zaken kunt verbeteren. Ervoor zorgen dat u succesvol bent, is wat ons drijft.

   

  Werken met Innovation labs betekent vertrouwen op expertise, een brede blik en grondige applicatiekennis. Onze meer dan 90 experts (én additioneel de experts binnen ons netwerk) ondersteunen u graag met uw specifieke vraag of met uw grote, complexe problemen. In alles wat we doen, voegen we waarde toe door uw innovatieprocessen te versnellen, time-to-market te verkorten en u te helpen met het voorkomen van problemen.

  Onze feiten

  analytical techniques
  customer satisfaction
  Dedicated EMC test rooms

  Maak kennis met onze experts


  Onze uitgebreide en moderne faciliteiten zijn belangrijk, maar het zijn de mensen die het verschil maken. Samen beschikken we over 1859 jaar aan ervaring. Dat betekent dat we onze test- en analyse- knowhow combineren met diepgaande applicatiekennis. Door de jaren heen zagen we uiteenlopende uitdagingen en creëerden we talloze oplossingen. Dit geeft ons ongeëvenaarde meerwaarde in het leveren van ondersteuning en advies voor uw product- en procesontwikkeling.

  Frank Bakermans