Vriescel Dasselaar Nijkerk

 

Poltech Elektrotechniek - Nijkerk

Vriescel Dasselaar Nijkerk

Verlichting in een vriescel lastig? Niet voor Poltech Elektro


Poltech Elektro had de taak om voor Dasselaar Nijkerk verlichting te ontwerpen en installeren in een vriescel. Hierbij is het van belang dat er van onder tot bovenin de vriescel goed zicht is zonder verblind te worden door de verlichting. Dit is op grotere hoogte lastig wanneer men gebruik maakt van conventionele verlichting.Om deze reden heeft Poltech gebruik gemaakt van LED-verlichting van Philips. Met deze verlichting is er ook op grotere hoogte uitstekend zicht.


Daarnaast heeft LED-verlichting in tegenstelling, tot conventionele verlichting, veel minder warmte ontwikkeling. Deze bespaarde warmteontwikkeling hoeft daarom ook niet te worden afgebroken. Daardoor kan op koelcapaciteit (is energie) veel worden bespaard. Samen met de veel langere levensduur van LED-verlichting ontstaat er een win-win situatie voor Dasselaar Nijkerk. 

Poltech Elektro is er met de plaatsing van GentleSpace BY470 lampen niet alleen in geslaagd om een lastige klus te klaren, maar is ook nog eens milieuvriendelijk te werk gegaan!

 

Type:                                                       

GentleSpace BY470


www.poltech.nl

Philips LED producten in dit project