Instant
lighting

answers

Realiseer betere projecten

Vind de verlichtingsoplossingen die u nodig hebt


Philips en Imagro hebben de krachten gebundeld om het voor installateurs zoals u gemakkelijk te maken de beste verlichtingsprojecten voor hun klanten te realiseren. U kunt alles vinden wat u nodig hebt: van individuele lampvervanging tot alles-in-één-oplossingen en extra diensten.

Ontdek hoe onze innovatieve LED-producten, slimme sensors en Applicatiebundels een groot verschil kunnen maken in uw projecten en uw klanten zelfs nog grotere energiebesparingen opleveren!
Imagro logo
Alcoo logo
Salden logo
FDL logo
Elauma logo
Eppink EPS logo
Vredenburg logo
Bilek logo

Gratis Philips Hue Go


Ontvang een Philips Hue Go draagbare connected armatuur.


Koop nu Philips LED-verlichting en verdien een Hue Go: een draagbare lamp met vijf dynamische lichteffecten die u kunt aansluiten op uw Hue systeem. Vraag naar de voorwaarden bij uw Imagro verkooppunt.

 

Lees de campagnebrochure

Philips Hue Go

MASTER LEDtubes


Van kantoren tot winkels, van parkeergarages tot industrie: elke klant heeft zijn eigen unieke verlichtingseisen. Nu vindt u telkens weer de juiste LEDtube met het Philips MASTER LEDtubes-assortiment.

Met Philips hebt u dus telkens weer de juiste LEDtube.

MASTER LEDtubes

De CoreLine-reeks


Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een bestaande ruimte, klanten willen een reeks betaalbare verlichtingsoplossingen die een heldere kwaliteitsverlichting combineren met serieuze besparingen op energie en onderhoud. Het hart van de hoge-kwaliteit lichtopbrengst van CoreLine wordt gevormd door LED-technologie.

Bekijk in de video de volledige reeks en de voordelen die CoreLine u en uw klanten biedt.
CoreLine

Applicatiebundels


De op maat gemaakte Applicatiebundels van Philips bieden de gemakkelijkste manier om de perfecte verlichtingsoplossing samen te stellen voor veel verschillende soorten projecten.

Om u te helpen het beste uit deze geweldige hulpmiddelen te halen, bieden we u speciale trainingsprogramma's die u in staat stellen uw klanten nog beter van dienst te zijn. Leer alles over de armaturen en regelsystemen waaruit onze tijd- en energiebesparende Applicatiebundels zijn samengesteld.

MASTER LEDlampen


die helpen nieuwe mogelijkheden te verkennen 


Onze uitgebreide reeks high-end MASTER LEDlampen draagt bij aan het leveren van licht van hoge kwaliteit. Ongeacht of u een oplossing zoekt voor uw parkeergarage of voor uw supermarkt, voor uw kantoor of uw hotellobby. Onze lampen voorzien u van:

 

• Constante kleuren

• Dimmen met hoge prestaties

• Maximale compatibiliteit

MASTER LEDlampen

CoreLine casestudy's