Meer merken van

Light Beyond Illumination  


Ontdek de mogelijkheden van connected lighting


voor Thuis


voor Steden


op het Werk


in Stadions

Philips connected lighting
kan meer dan alleen verlichten

 

Door licht te verbinden met het internet kan het informatie uitwisselen en de wereld beter laten werken.

Zo maken we onze omgeving slimmer, besparen we energie  en beheren we gebouwen milieuvriendelijker. We maken steden veiliger, en aantrekkelijker en creëren thuis ervaringen zoals nooit tevoren.

Connected Lighting is slimme verlichting
Dit is licht dat meer kan:
Light Beyond Illumination

Verlicht je huis slimmer


Wat kan je met verlichting als je het koppelt aan een wifi-netwerk? Stuur de lampen aan vanaf je telefoon. Pas de sfeer aan door de kleur van je lampen te veranderen. Gebruik apps om de lampen aan jouw muziek te koppelen of extra beleving toe te voegen aan games en televisieprogramma's. Of laat je lampen automatisch aangaan wanneer je thuiskomt.
philips hue

Slimme verlichting voor steden


Sta jij er wel eens bij stil welke rol openbare verlichting speelt in jouw woonplaats? Het beïnvloedt de manier waarop parken, tunnels en pleinen worden gebruikt. Het kan bijdragen aan het gevoel veiligheid en de beleving van een stadscentrum. Maar wat kan het als het verbonden wordt met een netwerk? En wat levert connected lighting op voor de inwoners?
light beyond illumination - connected lighting in steden, Rotterdam
Bekijk slimme verlichting in Rotterdam

Slimme verlichting op je werkplek


 Wat als je het licht en de temperatuur vanaf je eigen werkplek zou kunnen regelen via je telefoon? Of LED-verlichting jouw bedrijf helpt om zuinig om te gaan met energie op het kantoor? Door de verlichting te koppelen aan het netwerk krijgt de gebouwbeheerder inzicht in het gebruik van het gebouw. Met connected lighting bespaart ‘het bedrijf van de toekomst’ extra op energie- en onderhoudskosten.
connected lighting in kantoorgebouw van de toekomst, The Edge Amsterdam
Bekijk hoe kinderen het gebouw van de toekomst beleven

Slimme verlichting in het stadion


Sport gaat over passie en het samen beleven van sportmomenten, maar wat maakt die ervaring uniek? De prestaties van de spelers en de energie van de supporters? Door iedere lamp apart aan te sturen, kan een sportclub de verlichting in het stadion gebruiken om jouw stadionbezoek meer sfeer en beleving mee te geven. Slimme verlichting laat het licht bewegen op het ritme van de muziek, start een wave of zet de spelers in de schijnwerpers bij hun entree op het veld.
slimme verlichting in het Philips stadion toont voetbal op zijn mooist
Bekijk slimme verlichting in ijsstadion Thialf

Slimme verlichting in de winkel


Wat als de app van jouw winkel je helpt om het product te vinden dat je nodig hebt? Dan wordt een last-minute bezoek aan de winkel vanuit je werk op weg naar huis, een stuk makkelijker en sneller. De lampen gecombineerd met de schap-indeling van de winkel, vormen samen een plattegrond. Op die manier helpt connected lighting je eenvoudig naar het juiste schap.
Hoe slimme verlichting wordt gebruikt voor indoor positioning in een supermarkt
Bekijk slimme verlichting in supermarkt Carrefour