Meer dan

alleen licht

Over Philips Lighting

Al meer dan 120 jaar gaat Philips Lighting voorop als om het innovatie gaat. We gebruiken alle mogelijkheden van licht om ervoor te zorgen dat mensen zich comfortabeler voelen en productiever zijn, door hoogwaardig licht te leveren in openbare ruimten, bedrijfsruimten en thuis. We gebruiken licht om ervoor te zorgen dat mensen zich gelukkiger en veiliger voelen, met licht dat hen amuseert, inspireert en informeert, steden levendiger maakt en beter voldoet aan de alledaagse behoeften van mensen.

De nieuwe digitale revolutie

Philips brengt meer dan alleen licht met connected verlichtingsoplossingen voor onder andere woningen, winkels, kantoren en steden.

 

Philips was altijd al een ware pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige, energiezuinige LED-verlichting. En nu brengen we verlichting naar een volledig digitale wereld waarin zij mensen, plaatsen, armaturen en apparaten verbindt. We voorspellen een dag in de nabije toekomst waarop al onze lampen, armaturen en systeemoplossingen digitaal zullen zijn en klaar om in netwerken te worden opgenomen.

Onze klanten
bieden wat zij nodig hebben

Bereik nieuwe niveaus van energie-efficiëntie via intelligente lichtregeling. Onze connected verlichtingssystemen gebruiken kennis van de verlichte ruimte om op de juiste plek en het juiste moment het juiste lichtniveau te leveren.

 

Creëer verbazingwekkende nieuwe verlichtingservaringen, van het transformeren van een iconisch monument met dynamisch fullcolour licht, via het laten knipperen van de lampen in uw woning in de kleuren van uw club als die scoort, tot het personaliseren van de verlichting boven het bureau van een kantoorwerker met behulp van diens smartphone.

 

Bereik opvallende bedrijfsresultaten. Verhoog bijvoorbeeld de omzet en de klantenloyaliteit in een supermarkt met armaturen die locatieafhankelijke aanbiedingen en andere diensten naar de klanten sturen via een app op hun smartphone. Of optimaliseer het energieverbruik en de schoonmaakroosters in een kantoorgebouw met connected armaturen en sensors die informatie verzamelen over het gebruik van ruimten in de tijd.

Waarom kiezen voor Philips?
Wij begrijpen licht beter dan welke andere onderneming ook.

Wij leveren werkelijk zinvolle verlichting door ons diepgaande begrip van de behoeften van mensen te combineren met onze ervaring in verlichtingstechnologie, menselijk gedrag en de biologische effecten van licht. Wij zijn van mening dat iedereen op elk moment van de dag of nacht het best mogelijke licht zou moeten kunnen ervaren en beleven.

 

Wij zijn een van de weinige ondernemingen ter wereld die oplossingen bieden over de hele waardeketen van verlichting, inclusief software, regelsystemen, armaturen, lichtbronnen en modules. Als wereldwijde leider in verlichting verkeert Philips Lighting in een uitstekende positie om groeikansen te benutten:

 

  • Toonaangevende klant- en marktposities wereldwijd
  • Innovatie- en ontwerpcapaciteiten van wereldklasse
  • Diepgaande expertise met toepassings- en systeemintegratie
  • Weergaloze distributiesterkte en merkbeleving

Innovation and you

Philips streeft naar open innovatie. We zijn actief op zoek naar technologische ontwikkelingen, onderzoeken en benutten M&A-kansen, partnerschappen en ecosystemen, en sturen standaarden en reguleringen aan.

 

De kern van Philips bestaat uit onze benadering van innovatie waarin de klant centraal staat. We betrekken onze klanten er vanaf het eerste begin bij, en geven sturing aan innovaties op basis van eisen en inzichten van klanten. We beschikken over diepgaande kennis van verlichtingsgedrag en toepassingen, en hebben een diep begrip van het optimaliseren van licht voor onze klanten in elke situatie.

 

Ons merk begint bij u. Elke systeem, product en dienst van Philips is ontworpen om een positieve invloed te hebben op de levens van mensen en om duurzame waarde toe te voegen aan uw bedrijfsactiviteiten. Wij zorgen voor innovatie die er voor u toe doet.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief