Philips Lighting:
Meer dan alleen licht

Over ons

Al meer dan 120 jaar gaat Philips Lighting voorop als om het innovatie gaat. We gebruiken alle mogelijkheden van licht om ervoor te zorgen dat mensen zich comfortabeler voelen en productiever zijn, door hoogwaardig licht te leveren in openbare ruimten, bedrijfsruimten en thuis. We gebruiken licht om ervoor te zorgen dat mensen zich gelukkiger en veiliger voelen, met licht dat hen amuseert, inspireert en informeert, steden levendiger maakt en beter voldoet aan de alledaagse behoeften van mensen.

 

We brengen meer dan alleen licht met connected verlichtingsoplossingen voor onder andere woningen, winkels, kantoren en steden.

 

Philips was altijd al een ware pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige, energiezuinige LED-verlichting. En nu brengen we verlichting naar een volledig digitale wereld waarin zij mensen, plaatsen, armaturen en apparaten verbindt. We voorspellen een dag in de nabije toekomst waarop al onze lampen, armaturen en systeemoplossingen digitaal zullen zijn en klaar om in netwerken te worden opgenomen.

 

About Philips Lighting

Ga mee met ons op reis

Philips Lighting staat bekend om haar innovatieve producten die al miljarden levens hebben verbeterd. We zijn trots op het realiseren van baanbrekende producten en technologieën die de manier waarop wij leven veranderen.

 

We nodigen u uit deze revolutionaire reis samen met ons te maken en ons te helpen door te gaan met een verschil te maken in de levens van mensen.

Philips Lighting Join our Journey

Groen zijn – en verantwoordelijk

Slim zakendoen gaat niet alleen om winst maken – het gaat er ook om groen, duurzaam en verantwoordelijk te zijn. Het gaat erom een balans te vinden voor alle eisen van vandaag, maar met de behoeften van morgen in gedachten.

 

Onze duurzaamheidsprogramma's weerspiegelen dit idee doordat we werken aan het verminderen van de milieu-invloed van onze onderneming terwijl we tegelijk proberen de levens van mensen te verbeteren – zowel binnen onze eigen organisatie als in de wereld buiten onze deuren.

Philips Lighting Duurzaamheid

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief